Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ποιός θα κατακτήσει τελικά το Μουντιάλ; Θα χάσει ο Μπαμπέ το χρυσό παπούτσι; Οι απαντήσεις σας… στην “ΒοοkieCo”
Ποιός θα κατακτήσει τελικά το Μουντιάλ; Θα χάσει ο Μπαμπέ το χρυσό παπούτσι; Οι απαντήσεις σας… στην “ΒοοkieCo”

Ποιός θα κατακτήσει τελικά το Μουντιάλ; Θα χάσει ο Μπαμπέ το χρυσό παπούτσι; Οι απαντήσεις σας… στην “ΒοοkieCo”

Το κείμενο που ακολουθεί έχει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας BookieCo | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του Μουντιάλ και για πολλούς τώρα αρχίζουν τα ωραία και συνάμα τα δύσκολα. Ποιός θα καταφέρει τελικά να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο που γίνεται για πρώτηη φορά χειμώνα και θα γραφτεί στην ιστορία; Θα αναδειχθεί τελικά πρώτος σκόρερ ο Κιλιάν Μπαμπέ που την δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση με 5 γκολ ή θα γίνει ανατροπή από αυτούς που ακολουθούν;

Όλα αυτά θα απαντηθούν όταν ολοκληρωθεί ο μεγάλος τελικός στις 18 Δεκεμβρίου…

Πάμε να δούμε τα ζευγάρια της Προημιτελικής Φάσης: 

Κροατία-Βραζιλία

Ολλανδία-Αργεντινή

Μαρόκο-Πορτογαλία

Αγγλία-Γαλλία

Μπορείτε ακόμα να στοιχηματίσετε στην “ΒοοkieCo” για το ποιός πιστεύετε θα κατακτήσει το Μουντιάλ από τις πιο πάνω ομάδες. Πρώτο φαβορί παραμένει η Βραζιλία που πληρώνει 2.75 για να επιστρέψει στην κορυφή του κόσμου. Ακολουθεί δεύτερο φαβορί η Γαλλία με απόδοση 5.00 και την τριάδα κλείνουν παρέα άλλες τρεις ομάδες: Αγγλία, Αργεντινή και Πορτογαλία με απόδοση 7.00. Ακολουθεί η Ολλανδία (15) το Μαρόκο (29) και τελευταία η Κροατία με απόδοση 34! 

Όσον αφορά την μάχη για το χρυσό παπούτσι ο Κιλιάν Μπαμπέ είναι το φαβορί μετά τα 5 γκολ που έχει πετύχει μέχρι τώρα σε απόδοση 1.55. Ακολουθεί ο Ρισάρλισον της Βραζιλίας που πέτυχε τρία γκολ με απόδοση 7.50. Για όσους προβλέπουν ότι ο Λιονέλ Μέσι (3 γκολ ) θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ η επιλογή του προσφέρεται στο 11 στην “ΒοοkieCo” και είναι πολύ ελκυστική απόδοση για τους φαν του Αργεντίνου σταρ. Τέταρτος βρίσκεται ο Ολιβιέ Ζιρού (3 γκολ) της Γαλλίας με απόδοση 19 και την πεντάδα κλείνει ο δαιμόνιος Σόντι Χάκπο (3 γκολ) της Ολλανδίας με απόδοση 21. 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλες τις επιλογές για επιλογή του πρώτου σκόρερ του Μουντιάλ. 

Μην ξεχνάτε ότι: Μέχρι και 75% BONUS στα παρολί ΜΟΝΟ στην “ΒοοkieCo”

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

 

 

Send this to a friend