Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Βγαίνουν τα δύο τελευταία εισιτήρια για τους “8” στο Μουντιάλ (Αναλύσεις, προγνωστικά και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)
Βγαίνουν τα δύο τελευταία εισιτήρια για τους “8”  στο Μουντιάλ (Αναλύσεις, προγνωστικά και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Βγαίνουν τα δύο τελευταία εισιτήρια για τους “8” στο Μουντιάλ (Αναλύσεις, προγνωστικά και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Το κείμενο που ακολουθεί έχει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας BookieCo | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Ολοκληρώνεται απόψε η φάση των “16 του Μουντιάλ και θα γνωρίζουμε όλες τις ομάδες και τα ζευγάρια φυσικά που θα αναμετρηθούν στην προημιτελική φάση της μεγάλης διοργάνωσης. Τα τρία ζευγάρια έχουν ήδη συμπληρωθεί: Ολλανδία – Αργεντινή, Κροατία – Βραζιλία και Αγγλία – Γαλλία θα παλέψουν για μία θέση στην τετράδα και θα δούμε απόψε ποιες άλλες δύο ομάδες θα πάρουν την πρόκριση και θα βρεθούν αντιμέτωπες στην επόμενη φάση.

Αρχικά η Ισπανία αντιμετωπίζει το Μαρόκο και είναι το φαβορί της αναμέτρησης, όμως όμως από μόνο του δεν της δίνει την πρόκριση. Οι Αφρικανοί έκαναν εξαιρετικά παιχνίδια μέχρι τώρα και δείχνουν ικανοί να κάνουν την ζημιά στον οποιοδήποτε.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας,  η φάση των «16» ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Πορτογαλία – Ελβετία. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έχει τον πρώτο λόγο, έχοντας σίγουρα μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά οι Ελβετοί έχουν την εμπειρία πλέον και την ποιότητα για να διεκδικήσουν την πρόκριση.

Απολαμβάνουμε και αυτή την μεγάλη διοργάνωση συντροφιά με την «ΒοοkieCo». H εταιρεία στοιχημάτων που ήρθε να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον. Ουσιαστικά θα απολαμβάνετε τους αγώνες του Μουντιάλ… σαν το σπίτι σας.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Μαρόκο-Ισπανία (17:00)

H Iσπανία είναι το φαβορί κάτι που τονίσαμε και πιο πάνω αλλά μας μπέρδεψε μέχρι τώρα στην Διοργάνωση. Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα, αλλά ακολούθως έχασε με ανατροπή από την Ιαπωνία. Το Μαρόκο δεν είναι αμελητέα ποσότητα και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δέχθηκε μόλις ένα γκολ μέχρι τώρα στο Μουντιάλ. Σούπερ φαβορί στην “ΒοοkieCo” η Ισπανία με απόδοση 1.52 αλλά το διπλό έχει ρίσκο. Αν δεν καταφέρει να προηγηθεί νωρίς η Ισπανία μπορεί να μπλέξει. Καλό φαντάζει το 2-3 γκολ του αγώνα σε απόδοσεις 1.93. 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλες τις στοιχηματικές επιλογές. 

Πορτογαλία-Ελβετία (21:00)

Παίζουν δύο πολύ επιθετικές ομάδες μεταξύ τους. Το μαρτυράνε και οι αριθμοί: Με Goal/Goal & Over 2.5 τα 2/3 παιχνίδια της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ. Επίσης η Ελβετία σκόραρε τέσσερα γκολ στις τρεις πρώτες της αναμετρήσεις στην Διοργάνωση. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ελέω και της εμπειρίας έχει ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση. Φαντάζει καλό το 1.85 στην “ΒοοkieCo” για νίκη της Πορτογαλίας, όμως ενδέχεται να μπούνε και πάλι γκολ στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Πάμε με το over 2,5 του αγώνα σε απόδοση 2.13. 

Όλες οι στοιχηματικές επιλογές του αγώνα ΕΔΩ. 

Μην ξεχνάτε ότι: Μέχρι και 75% BONUS στα παρολί ΜΟΝΟ στην “ΒοοkieCo”

Επίσης μπορείτε να ποντάρετε ακόμη για το ποιο προβλέπετε πρώτο σκόρερ της Διοργάνωσης και νικητή του Μουντιάλ. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλες τις επιλογές αναλυτικά. 

Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θέλετε στην «ΒοοkieCo» που έχει και τις υψηλότερες τιμές και σε αυτή την διοργάνωση. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τις αμέτρητες πραγματικά στοιχηματικές επιλογές για το φετινό Μουντιάλ που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend