Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Πάμε πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα μονοπάτια της φύσης
Πάμε πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα μονοπάτια της φύσης

Πάμε πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα μονοπάτια της φύσης

Το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Salonica View, διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή και πεζοπορία στο μονοπάτι της Φύσης Φράκτη του Ξυλιάτου και επίσκεψη στην Παναγία του Άρακα, στις 26 Δεκεμβρίου.

Λίγα λόγια για την εκδρομή:

Η εκδρομή μας θα ξεκινήσει απο τη Λευκωσία και συγκεκριμένα από το Κέντρο Κυπριακής Χειροτεχνίας. Μαζί με τον έμπειρο αρχηγό-συνοδό του γραφείου, θα ξεκινήσουμε την περιπέτεια μας στο μονοπάτι της φύσης Φράκτη του Ξυλιάτου. Η διαδρομή είναι κυκλική περίπου 4χλμ και κάνει το γύρο του φράγματος. Το δάσος που περιβάλλει το μονοπάτι ονομάζεται “Αδελφοί”. Στη διαδρομή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα πεύκα και την άγρια ​​βλάστηση που αγκαλιάζει τα ήσυχα νερά του φράγματος δημιουργώντας το τέλειο τοπίο.

Μετά την όμορφη πεζοπορία θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Παναγίας του Άρακα, που βρίσκεται στην ορεινή περιοχή της Πιτσιλιάς, μεταξύ των χωριών Λαγουδερά και Σαράντι. Έπειτα θα γευματίσουμε στη ταβέρνα ”Όμορφος” στην Κάτω Μονή. Αφού λοιπόν αναπληρώσουμε τις θερμίδες που κάψαμε, γεμάτοι πλέον ενέργεια και όμορφες εικόνες από την αναζωογονητική πεζοπορία μας θα επιστρέψουμε στην Λευκωσία.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφοριες μπείτε ΕΔΩ.

Send this to a friend