Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Πέφτει θερμοκρασία – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές και καταιγίδες
Πέφτει θερμοκρασία – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Πέφτει θερμοκρασία – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Σε χειμερινό mood εισέρχεται σταδιακά ο καιρός αφού σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής τις επόμενες μέρες αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές σε αρκετές περιοχές του νησιού. Από αύριο Τρίτη, αναμένεται ασθενής χαμηλή πίεση στην περιοχή. 

Η θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να σημειώσει σταδιακά πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αυξημένες νεφώσεις, με μικρό ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, ενώ αργότερα τοπικά θα είναι μεταβλητοί και παροδικά στα δυτικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σύντομα κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά νεφώσεις που θα εμφανίζονται από τα δυτικά, ενδέχεται αργότερα να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα παράλια, που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Σταδιακά όμως θα καταστεί σε αρκετές περιοχές μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά τοπικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα.

Send this to a friend