Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Νίκησε και απουσίες και συνεχίζει απτόητο το ΑΠΟΕΛ
Νίκησε και απουσίες και συνεχίζει απτόητο το ΑΠΟΕΛ

Νίκησε και απουσίες και συνεχίζει απτόητο το ΑΠΟΕΛ

Μία ακόμη νίκη πέτυχε το ΑΠΟΕΛ, την έβδομη συνεχόμενη του στο πρωτάθλημα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα μέσα στο γήπεδο «Αμμόχωστος» με 3-1 και συνεχίζει την ξέφρενη του πορεία.

Η νίκη αυτή ήταν η έβδομη συνεχόμενη για το ΑΠΟΕΛ που δείχνει να μπορεί να αντιμετωπίζει όλα τα σημαντικά προβλήματα που έχει και να βρίσκει λύσεις. Τα δυο γκολ που σημείωσε μέσα σε δυο λεπτά στο 36΄ και στο 38΄ με τους Μπλουμ και Μαρκίνιος ήταν καθοριστικά για την έκβαση του αγώνα.

Η Νέα Σαλαμίνα έμεινε πίσω στο σκορ και χρειαζόταν μεγάλη αντίδραση για να πάρει κέρδος. Μείωσε με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Φελίπε (46΄) όμως στο τέλος αν και κράτησε μπάλα και προσπάθησε να απειλήσει δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα.

Ο Άδωνη στο 86΄ απείλησε με κεφαλιά αλλά ο Μπέλετς ήταν σε ετοιμότητα, ενώ στο 90΄ ο Κονσταντίνοφ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για το ΑΠΟΕΛ και οι γαλαζοκίτρινοι πανηγύρισαν μια τεράστια νίκη από κάθε άποψη.

Νέα Σαλαμίνα: Μελίσσας, Άδωνη, Μάντζιεκ, Κλίμοβιτς (Τιάγκο 61′), Φράγκος (Μαργκάσα 46′), Ντορεγκαράι, Λέουκο (Κουμουρής 87′), Οφόρι, Φελίπε (Μιγκελίτο 72′), Ντιακιτέ (Μποτεάκ 87′), Γκονσάλβες

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Ντβάλι, Κρέσπο, Μάγκλιτσα (Ντάλσιο 63′), Σούσιτς, Μπλουμ, Σατσιάς, Μαρκίνιος (Καρώ 75′), Σαρφό, Ντογκαλά (Εφραίμ 63′), Κοσταντίνοφ

 

 

Send this to a friend