Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Αρχή στους “16” με Ολλανδία-ΗΠΑ, Αργεντινή-Αυστραλία – Δύσκολη έξοδος για ΑΠΟΕΛ, αδιαφιλονίκητο φαβορί η Πάφος (Πάμε ταμείο στην “ΒοοkieCo”)
Αρχή στους “16” με Ολλανδία-ΗΠΑ, Αργεντινή-Αυστραλία – Δύσκολη έξοδος για ΑΠΟΕΛ, αδιαφιλονίκητο φαβορί η Πάφος (Πάμε ταμείο στην “ΒοοkieCo”)

Αρχή στους “16” με Ολλανδία-ΗΠΑ, Αργεντινή-Αυστραλία – Δύσκολη έξοδος για ΑΠΟΕΛ, αδιαφιλονίκητο φαβορί η Πάφος (Πάμε ταμείο στην “ΒοοkieCo”)

Το κείμενο που ακολουθεί έχει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας BookieCo | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Η δράση στο Μουντιάλ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, όμως δράση έχουμε και στο Κυπριακό Πρωτάθλημα το οποίο είναι από τα λίγα που συνεχίζεται κανονικά χωρίς να διακοπεί ελέω… Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα για το Μουντιάλ, αρχίζει σήμερα η φάση των “16” με νοκ-άουτ παιχνίδια. Η αρχή γίνεται με το παιχνίδι Ολλανδία-ΗΠΑ με τους ποδοσφαιριστές του Λουίς Φαν Γκάαλ να είναι το φαβορί αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξουν και εντός αγωνιστικού χώρου.  Αργότερα η Αργεντινή θα αναμετρηθεί με την Αυστραλία. Αδιαφιλονίκητο φαβορί η παρέα του Λιονέλ Μέσι που αν συνεχίσει από εκεί που έμεινε στους Ομίλους τότε εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την πρόκριση για την φάση των “8” του Μουντιάλ.


Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα στο Μουντιάλ:

Ολλανδία-ΗΠΑ (17:00)

Αργεντινή-Αυστραλία (21:00)

Πατήστε πάνω στα παιχνίδια για να δείτε τις αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές που σας προσφέρει η “ΒοοkieCo” και στις υψηλότερες τιμές της αγοράς. 

Στα δικά μας τώρα, συνεχίζεται η 13η Αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος με δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται το ΑΠΟΕΛ και η πρωτοπόρος Πάφος τον Ολυμπιακο.

Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ (19:00)

Δύσκολη έξοδος για τους ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Μιλόγεβιτς που θέλουν να συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους. Η ψυχολογία και η αγωνιστική κατάσταση του ΑΠΟΕΛ είναι εξαιρετική μετά και την τεσσάρα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ομόνοια. Στο “Αμμόχωστος” συνήθως δυσκολεύονται οι “γαλαζοκίτρινοι” και θα πρέπει να παίξουν αρκετά καλά για να αποδράσουν με το διπλό. Οι γηπεδούχοι προέρχονται και αυτή από την εκτός έδρας νίκη με τον Ολυμπιακό και δείχνουν ότι δεν πρόκειται να μπλεχτούν σε περιπέτειες. Υπό προϋποθέσεις μπορούν να διεκδικήσουν και θέση στην πρώτη εξάδα, κυρίως εάν κερδίζουν τέτοιου είδους παιχνίδια όπως το αποψινό.

Λογικό φαβορί το ΑΠΟΕΛ με τιμή 1.60 στην “ΒοοkieCo”. Για όσους το θεωρούν ρίσκο, μια καλή επιλογή είναι και το 2-3 γκολ του αγώνα στο 1.89. 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλες τις στοιχηματικές επιλογές της αναμέτρησης. 

Πάφος-Ολυμπιακός (19:00)

Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος η Πάφος που δείχνει ικανή για πολύ μεγάλα πράγματα φέτος και συγκεκριμένα να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Μπορεί με τον Άρη στο ντέρμπι κορυφής που προηγήθηκε να μην ήταν αρκετά καλή, αλλά αντέδρασε δύο φορές, ισοφάρισε και απέδειξε ότι  πλέον έχει μέταλλο και την εμπειρία του πρωταθλητισμού. Είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί κόντρα στον Ολυμπιακό που μπορεί να άλλαξε προπονητή (ανέλαβε ο Μάκης Σεργίδης) αλλά ηττήθηκε από τη Νέα Σαλαμίνα και παρέμεινε στην τελευταία θέση. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους “μαυροπράσινους” που θα πρέπει να κάνουν το θαύμα για να πάρουν βαθμό από την Πάφο. Η νίκη της ομάδας του Χένινγκ Μπεργκ προσφέρεται στο 1.25. Δεν αποκλείεται να κερδίζει και από το ημίχρονο 1/1 με την τιμή να ανεβαίνει στο 1.82.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλες τις στοιχηματικές επιλογές της αναμέτρησης. 

Απολαμβάνουμε τόσο το Κυπριακό Ποδόσφαιρο όσο και το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». H εταιρεία στοιχημάτων που ήρθε να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον. Ουσιαστικά θα απολαμβάνετε τους αγώνες του Μουντιάλ… σαν το σπίτι σας.

Μην ξεχνάτε ότι: Μέχρι και 75% BONUS στα παρολί ΜΟΝΟ στην “ΒοοkieCo”

Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θέλετε στην «ΒοοkieCo» που έχει και τις υψηλότερες τιμές και σε αυτή την διοργάνωση. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τις αμέτρητες πραγματικά στοιχηματικές επιλογές για το φετινό Μουντιάλ που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

 

Send this to a friend