Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Άρχισε η μάχη στη Βουλή για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία
Άρχισε η μάχη στη Βουλή για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία

Άρχισε η μάχη στη Βουλή για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία

Άρχισε το πρωί της Παρασκευής στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για την πρόταση νόμου περί σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία.

Ως εξόφθαλμα αντισυνταγματική χαρακτήρισε την πρόταση για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ. «Η Βουλή δεν έχει δικαίωμα να αποφασίζει ποια είναι η διδακτέα ύλη. Η πρωτοβουλία αυτή θα παρεμποδίσει τη διδασκαλία στο τέλος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Παπαδόπουλος.

«Δεν μπορεί το Σώμα να εκβιάζεται σε οποιαδήποτε θέση πριν την ετυμηγορία του, ανέφερε η Πρόεδρος της Βουλής. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Πρόεδρος έστειλε επιστολές για παρεμβάσεις της Εκτελεστικής εξουσίας», είπε μεταξύ άλλων σε παρέμβασή της η Πρόεδρος της Βουλής.

Εκ μέρους του ΕΛΑΜ μίλησε ο Σωτήρης Ιωάννου, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε πως το κίνημά του διαφωνεί και θα καταψηφίσει την πρόταση. «Δεν περιγράφεται τίποτα άλλο πέρα από μια αοριστολογία. Θα το δεχόμασταν υπό προϋποθέσεις. Αν λέγαμε την αλήθεια. Ότι τα φύλα είναι δυο, το αγόρι και το κορίτσι και αυτό ξεχωρίζει από τα όργανά τους. αν τους λέγαμε πώς να προστατευθούν από κινδύνους.

Δεν είναι αυτό που θα εφαρμοστεί στα σχολεία. Εφαρμόστηκε και σε άλλες χώρες και έχουμε παραδείγματα… προκαλώ τον οποιονδήποτε να μας πει τι περιλαμβάνει η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και γιατί πρέπει να είναι υποχρεωτική. Θέλετε να προστατεύσουμε τα παιδιά από τους βιαστές; Να το κάνουμε, να ψηφίσουμε πιο αυστηρές ποινές… όπως χημικό ευνουχισμό σε όλους τους βιαστές».

«Κάτω τα χέρια από τα παιδιά… χρειάζεται σεβασμός στην καθαρότητα και την ιερότητα της παιδικής ηλικίας…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΕΛΑΜ. «Δεν έχει σχέση αν είναι γκέι ή στρέητ μόνο ο γονέας μπορεί να αποφασίσει για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών..», συμπλήρωσε.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend