Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Πάμε για συγκλονιστικό φινάλε σε 5ο και 6ο Όμιλο (Σενάρια πρόκρισης, προβλέψεις και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)
Πάμε για συγκλονιστικό φινάλε σε 5ο και 6ο Όμιλο (Σενάρια πρόκρισης, προβλέψεις και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Πάμε για συγκλονιστικό φινάλε σε 5ο και 6ο Όμιλο (Σενάρια πρόκρισης, προβλέψεις και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Το κείμενο που ακολουθεί έχει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας BookieCo | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Ο 5ος και ο 6ος όμιλος ολοκληρώνονται σήμερα με σπουδαία παιχνίδια και θα δούμε τελικά ποιες 4 ομάδες από τα συγκεκριμένα γκρουπ θα πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση. Πάμε για ένα συγκλονιστικό φινάλε με βάση τα βαθμολογικά δεδομένα των ομάδων.

Πάμε να δούμε αρχικά τα σενάρια πρόκρισης για τον 5ο Όμιλο: 

Η Ισπανία προκρίνεται ακόμα και με ισοπαλία, ενώ με νίκη είναι σίγουρα πρώτη. Θα περάσει στους «16» ακόμα και αν χάσει, με την προυπόθεση ότι η Κόστα Ρίκα και η Γερμανία θα μείνουν στην ισοπαλία. Αν τώρα η ομάδα του Ενρίκε χάσει και η Γερμανία κερδίσει, τότε οι Ίβηρες έχουν το… μαξιλάρακι στην διαφορά των γκολ, αφού αυτή την στιγμή είναι στο +8 από τους Γερμανούς.

Η Ιαπωνία ελπίζει… για την πρόκριση. Με νίκη είναι σίγουρα στην τελική δυάδα, όμως με ήττα είναι σίγουρα εκτός. Από εκεί και πέρα, η ισοπαλία δεν της δίνει σίγουρα το εισιτήριο, αφού ενδεχόμενη νίκη της Γερμανίας θα φέρει ισοβαθμία και εκεί θα… παίξουμε με τα γκολ και την επίθεση. Στο μεταξύ τους ματς, βέβαια, που είναι και το τρίτο κριτήριο για την ισοβαθμία, οι Ιάπωνες έχουν το πάνω χέρι.

Η Κόστα Ρίκα πρέπει να ψάξει το… θαύμα και η νίκη επί της Γερμανίας θα της φέρει πρόκριση. Αν χάσει είναι σίγουρα εκτός, ενώ με ισοπαλία θα θέλει νίκη της Ισπανίας στο ματς με τους Ιάπωνες. Η βαριά ήττα από τους Ίβηρες στην πρεμιέρα έχουν δημιουργήσει μεγάλο θέμα στο Goal Difference.

Η Γερμανία θέλει μόνο νίκη για να μείνει… ζωντανή, αλλά χρειάζεται και νίκη της Ισπανίας απέναντι στους Ιάπωνες. Με νίκη των Ασιατών, οι Γερμανοί πρέπει να καλύψουν την διαφορά των γκολ για να προσπεράσουν τους Ισπανούς, ενώ με ισοπαλία στο άλλο ματς η Νασιονάλμανσαφτ θα προσπαθήσει να έχει καλύτερο Goal Difference και επίθεση από τους Ίαπωνες.

Στον 6ο Όμιλο τώρα, τρεις ομάδες διεκδικούν την πρόκριση. Αδιάφορος ο Καναδάς που δεν πήρε βαθμό.

Κροατία: Με νίκη κόντρα στο Βέλγιο θα είναι σίγουρα πρώτοι. Με ισοπαλία επίσης προκρίνεται, με ήττα (και νίκη του Μαρόκου επί του Καναδά) μένει εκτός.

Μαρόκο: Η τύχη είναι στα χέρια τους. Με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον αδιάφορο Καναδά θα κερδίσει το εισιτήριο για τους 16. Μόνο αν χάσει θα… μπλέξει το Μαρόκο, αφού τότε χρειάζεται σίγουρα νίκη της Κροατίας κόντρα στο Βέλγιο.

Βέλγιο:  Χρειάζονται μόνο νίκη επί της Κροατίας για να αποφύγουν το κάζο και να περάσουν στην επόμενη φάση. Η ισοπαλία μάλλον δεν είναι αρκετή, αφού τότε θα ψάχνει βαριά ήττα του Μαρόκου από τον Καναδά.

Απολαμβάνουμε και αυτή την μεγάλη διοργάνωση συντροφιά με την «ΒοοkieCo». H εταιρεία στοιχημάτων που ήρθε να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον. Ουσιαστικά θα απολαμβάνετε τους αγώνες του Μουντιάλ… σαν το σπίτι σας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

17:00 Καναδάς – Μαρόκο (6ος όμιλος), (Στάδιο Al-Thumama, Ντόχα)

Το Μαρόκο έχει στόχο την πρόκριση κόντρα σε ένα αδιάφορο αντίπαλο. Μπορεί όμως να την εξασφαλίσει ακόμα και με ισοπαλία. Δεν πιστεύουμε όμως ότι το Μαρόκο θα παίξει για το Χ. Πολύ λογικό το 1.93 του διπλού στην “ΒοοkieCo”. Καλο φαντάζει και το 2-3 γκολ στο παιχνίδι που προσφέρεται στο 1.94. 

Όλες οι στοιχηματικές επιλογές του αγώνα ΕΔΩ. 

17:00 Κροατία – Βέλγιο (6ος όμιλος), (Στάδιο Ahmad Bin Ali, Al-Rayyan)

Πάμε για ματσάρα ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες θέλουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Κροατία παίζει για δύο αποτελέσματα καθώς ευνοείται και με την ισοπαλία. Ενδέχεται να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και το G/G στην “ΒοοkieCo” προσφέρεται στο 1.84. 

Όλες οι στοιχηματικές επιλογές του αγώνα ΕΔΩ. 

21:00 Ιαπωνία – Ισπανία (5ος όμιλος), (Διεθνές Στάδιο Khalifa, Ντόχα)

Οι Ιάπωνες με νίκη προκρίνονται και πάνε για ακόμα μία μεγάλη έκπληξη όπως έκαναν στην πρεμιέρα με την Γερμανία. Οι Ισπανοί περνάνε και με ισοπαλία. Δύσκολο στοιχηματικά παιχνίδι. Οι Ισπανοί είναι το φαβορί (1.37) αλλά οι Ιάπωνες είναι απρόβλεπτη ομάδα. Το 2-3 γκολ τοου αγώνα φαντάζει ιδανική επιλογή σε τιμή 1.97 στην “ΒοοkieCo”. 

Όλες οι στοιχηματικές επιλογές του αγώνα ΕΔΩ. 

21:00 Κόστα Ρίκα – Γερμανία (5ος όμιλος, (Στάδιο Al-Bayt, Al-Khor)

Οι Γερμανοί ενδέχεται να κάνουν το καθήκον τους. Έδειξαν χαρακτήρα και κόντρα στην Ισπανία μετά το σοκ της πρεμιέρας με την Ιαπωνία. Το θέμα είναι ότι μπορεί να κερδίσουν αλλά δεν κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, κάτι που αναλύσαμε πιο πάνω. Η νίκη των “πάντσερ” πληρώνει μόλις 1.06 και όταν μιλάμε για Μουντιάλ δεν είσαι ποτέ σου σίγουρος για τίποτα. Το under 3,5 γκολ του αγώνα στο 1.93 φαίνεται καλή επιλογή. 

Όλες οι στοιχηματικές επιλογές του αγώνα ΕΔΩ. 

Μην ξεχνάτε ότι: Μέχρι και 75% BONUS στα παρολί ΜΟΝΟ στην “ΒοοkieCo”

Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θέλετε στην «ΒοοkieCo» που έχει και τις υψηλότερες τιμές και σε αυτή την διοργάνωση. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τις αμέτρητες πραγματικά στοιχηματικές επιλογές για το φετινό Μουντιάλ που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

 

Send this to a friend