Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Όλτρα: “Να είμαστε πιο μαχητικοί εκτός έδρας”
Όλτρα: “Να είμαστε πιο μαχητικοί εκτός έδρας”

Όλτρα: “Να είμαστε πιο μαχητικοί εκτός έδρας”

Διάσκεψη Τύπου ενόψει του αγώνα με την ΕΝΠ εκτός έδρας έδωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Χοσέ Λουίς Όλτρα: “Αύριο έχουμε ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι όπως πάντα. Αύριο αντιμετωπίζουμε μια ομάδα δύσκολη στην έδρα της, πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη, αυτό είναι το σημαντικό”.

Τελευταία αγωνιστική του Α’ Γύρου, πόσο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι: “Πάντα είναι σημαντικό να κερδίζουμε! Είναι ο τελευταίος αγώνας και θέλουμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με νίκη. Απ’ όσο ξέρω προηγούμενες σεζόν η ομάδα δεν είχε καλά αποτελέσματα στον πρώτο γύρο. Δύσκολο παιχνίδι, θα αγωνιστούμε καλά για να πάρουμε τη νίκη”.

Αγωνιστικά δεδομένα: “Εκτός ο Ναούμ λόγω ενοχλήσεων θα δούμε την κατάστασή του στο επόμενο παιχνίδι, εκτός και ο Τόμοβιτς και ο Άλτμαν λόγω καρτών. Ο Λέδες είχε κάποιες ενοχλήσεις αλλά θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή”.

2 γκολ στην Αρένα, 7 εκτός πως μπορεί να αλλάξει: “Είναι δύσκολο να το εξηγήσω αυτό, ο αντίπαλος όταν παίζει στην έδρα του είναι πιο μαχητικός. Αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε, να είμαστε πιο μαχητικοί στα εκτός έδρας για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα”.

Δύο συνεχόμενα εκτός με ομάδες που είναι χαμηλά στη βαθμολογία, πόσο σημαντικό είναι οι σερί νίκες: “Οι ομάδες που είναι στα χαμηλά για μένα είναι οι πιο δύσκολες. Αγωνίζονται πολύ καλά και είναι μαχητικές, δεν θέλω δικαιολογίες για αύριο ούτε για το γήπεδο, ούτε για τον αέρα, ούτε για το ότι είναι εκτός. Θέλω η ομάδα μου να αγωνιστεί στο μάξιμουμ, αυτή είναι η νοοτροπία μας. Το ότι έχουμε σερί νίκες είναι καλό για εμάς, μας δίνουν αυτοπεποίθηση, το κλίμα είναι πολύ καλό όλη την εβδομάδα και εννοείται μας βοηθά για καλύτερα αποτέλεσματα. Αύριο όμως θα αγωνιστούμε συγκεντρωμένα και καλά πνευματικά. Υπάρχει απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας οπότε πρέπει να παίξουμε ανταγωνιστικά”.

Για την ΕΝΠ: “Πολύ καλή ομάδα, γίνεται πολύ καλή δουλειά από το τεχνικό επιτελείο και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Όταν ανέλυσα τον αντίπαλο είδα πολλά στοιχεία. Έχουν πολύ καλό προπονητή, ο Ντιαβαρά πολύ καλός παίχτης, ο Ρουσιάς, ο Μέιρα, ο Λουσέρο, είναι πολύ καλοί παίχτες. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, σκληρός αντίπαλός στα εντός έδρας τουα αρέσει να κρατούν μπάλα”.

Πώς διαχειρίζεται το ρόστερ, στα δύο ντέρμπι χρησιμοποίησε την ίδια εντεκάδα: “‘Εχουμε ένα παιχνίδι πλέον την βδομάδα, επικεντρωνόμαστε σε αυτό δεν χρειάζονται επιπλέον ξεκούραση. Το πλάνο μου είναι το ίδιο, η καλύτερη εντεκάδα να οδηγήσει στην νίκη. Καλό για εμάς που πήραμε νίκες με την ίδια εντεκάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίζω με τους ίδιους. Έχουμε και τους δύο εκτός οπότε θα αλλάξει το πλάνο. Δεν κάνω μόνο αναγκαστικές αλλαγές κάποιες φορές είναι και θέμα τεχνικής. Εγώ επιλέγω πάντα την καλύτερη εντεκάδα γπου θα μας δώσει τη νίκη”.

Send this to a friend