Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Η σωστή διαχείριση, ο μάγκας Μουνιόθ και η «Κυρία» που πήρε βαθιά ανάσα
Η σωστή διαχείριση, ο μάγκας Μουνιόθ και η «Κυρία» που πήρε βαθιά ανάσα

Η σωστή διαχείριση, ο μάγκας Μουνιόθ και η «Κυρία» που πήρε βαθιά ανάσα

Σε ένα δύσκολο εκτός έδρας ντέρμπι η Ανόρθωση κατάφερε να πάρει το πρώτο μεγάλο τρίποντο της σεζόν απέναντι στην ΑΕΛ. Με το γκολ του Νινγκά στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Μουνιόθ πήρε αυτό που ήθελε κρατώντας το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Ο Μουνιόθ επέλεξε να διατηρήσει το 3-5-2 και μάλιστα φαίνεται ότι το βελτίωσε μέσα στη διακοπή δουλεύοντας πάνω του. Ναι, η Ανόρθωση δεν έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο που θα μπορούσε να παίξει αλλά πήρε το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί.

Και το έκανε και κόντρα στα πολλά προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει και μέσα σε μία δύσκολη έδρα και με την πίεση που είχε για το αποτέλεσμα.

Θετική η παρουσία του Κεραυνού κάτω από τα δοκάρια που έκανε πολύ καλό ματς και έδειξε ότι δεν είναι τερματοφύλακας δεύτερης διαλογής και ότι μπορεί να αποτελέσει και αυτός μία καλή λύση για τον Μουνιόθ. Ο Κίκο στην μεσαία γραμμή είχε τρεξίματα και καλή παρουσία και γενικά η ομάδα λειτούργησε αρκετά καλά σε όλες τις γραμμές.

Ο Ισπανός τεχνικός με τον τρόπο που διαχειρίστηκε την αναμέτρηση έδειξε ότι όχι μόνο δεν φοβήθηκε το ματς αλλά προσπάθησε και να το «σκοτώσει» στο τέλος του αγώνα. Δείγμα ενός προπονητή που έχει τσαμπουκά και μαγκιά.

Send this to a friend