Home ΛΑΡΝΑΚΑ Μια άσχημη εικόνα για τις γνωστές Φοινικουδες της Λάρνακας
Μια άσχημη εικόνα για τις γνωστές Φοινικουδες της Λάρνακας

Μια άσχημη εικόνα για τις γνωστές Φοινικουδες της Λάρνακας

Γράφει ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Ιδού σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι διανομείς ηλεκτρικού ρεύματος κατά μήκος του παραλιακού πεζόδρομου των Φοινικούδων (από την πλευρά της θάλασσας).

Μια πολύ άσχημη εικόνα στον πιο πολυσύχναστο παραλιακό πεζόδρομο της Λάρνακας, ενδεχομένως και της Κύπρου. Δεν είναι μόνο που οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις έχουν αφεθεί στο έλεος του Θεού, έχουν υποστεί ζημιές, σ’ αυτές έχουν αναγραφεί διάφορα συνθήματα με σπρέι (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία) και δεν συνάδουν με την γύρω περιοχή, είναι και το γεγονός ότι αρκετοί αλλοδαποί, οι οποίοι πολλές φορές παραβιάζουν τις εγκαταστάσεις και κλέβουν ρεύμα είτε για να φορτίσουν τα κινητά τους τηλέφωνα, είτε για οποιοδήποτε άλλο σκοπό.

Την ώρα που προγραμματίζονται έργα δισεκατομμυρίων σε μαρίνα και λιμάνι, την ώρα που στήνεται ένα ολόκληρη χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Ευρώπης εν’ όψει γιορτών, το παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων δεν πρέπει να παρουσιάζει τέτοιες εικόνες… Και δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να γίνει ο κατάλληλος ευπρεπισμός.

 

Send this to a friend