Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Έχει το μέταλλο, έχει την ποιότητα και θέλει το πρωτάθλημα
Έχει το μέταλλο, έχει την ποιότητα και θέλει το πρωτάθλημα

Έχει το μέταλλο, έχει την ποιότητα και θέλει το πρωτάθλημα

Μία ακόμη νίκη για την ΑΕΚ. Πήρε ένα ακόμη ντέρμπι αυτή τη φορά επικρατώντας του Απόλλωνα 1-0 στο ΑΕΚ Αρένα με το ωραίο γκολ του Πέρε Πονς και συνεχίζει την αντεπίθεση της δείχνοντας ότι όχι μόνο θέλει να παλέψει για το πρωτάθλημα αλλά μπορεί να το κάνει.

Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα έχει βρει την ιδανική φόρμουλα και η ομάδα του εκεί που χρειάζεται να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο το κάνει και εκεί που χρειάζεται να παίξει άμυνα τα πηγαίνει πολύ καλά. Ήθελε στο δεύτερο μέρος να ανέβει η ομάδα του αγωνιστικά και κατάφερε με το καλημέρα (46΄) να φθάσει στο γκολ που έδωσε τεράστια ανάσα στην ομάδα.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ χρειάστηκε να αμυνθεί, να παίξει και άμυνα για να κρατήσει το 1-0 και τα κατάφερε. Είχε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ η ομάδα του Όλτρα αλλά αυτό που έχει να κρατήσει η ΑΕΚ πέρα από τη νίκη φυσικά και τη μείωση από την κορυφή, είναι το πάθος των ποδοσφαιριστών, την στήριξη από την κερκίδα και τη διάθεση που δείχνουν άπαντες για να κάνει φέτος η ομάδα το κάτι παραπάνω (το οποίο στην Ευρώπη ήδη το έχει πετύχει).

 

Send this to a friend