Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Με όλα της τα όπλα για ένα ακόμη τρίποντο…
Με όλα της τα όπλα για ένα ακόμη τρίποντο…

Με όλα της τα όπλα για ένα ακόμη τρίποντο…

Ντέρμπι και πάλι για την ΑΕΚ. Και πάλι απέναντι σε ομάδα της Λεμεσού. Αυτή τη φορά η ομάδα του Χοσέ Λουίς Όλτρα υποδέχεται στο ΑΕΚ Αρένα τον Απόλλωνα και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να μπορέσει να εκμεταλλευθεί τις απώλειες που θα προκύψουν από τις άλλες αναμετρήσεις της ημέρας.

Και αν κερδίσει η ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα είτε να μειώσει από την κορυφή, είτε να πλησιάσει τους προπορευόμενους. Ο Όλτρα δεν έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα μιας και η μοναδική του απουσία είναι αυτή του Ναούμ.

Έτσι, θα παρατάξει ότι καλύτερο έχει για να μπορέσει η ΑΕΚ να πετύχει τον στόχο της. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να δει τους παίκτες του να συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις και είναι αισιόδοξος ότι μετά τη διακοπή θα δει και πιο φρέσκους τους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι πήραν ανάσες που είχαν ανάγκη μετά και την ευρωπαϊκή τους πορεία.

Σημαντική θα είναι και η παρουσία του κόσμου μιας και επιβάλλεται να δώσει δυναμικά το παρών του σε ένα πολύ σημαντικό ματς. Ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και διοίκηση θέλουν ο κόσμος να αποτελέσει στήριγμα και να σπρώξει την ομάδα σε μία ακόμη επιτυχία.

 

Send this to a friend