Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Η πιθανή αποχώρηση Πουλλαΐδη, η συνάντηση και η επόμενη μέρα
Η πιθανή αποχώρηση Πουλλαΐδη, η συνάντηση και η επόμενη μέρα

Η πιθανή αποχώρηση Πουλλαΐδη, η συνάντηση και η επόμενη μέρα

Εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν στην Ανόρθωση με τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται μιας και σε χθεσινή συνάντηση στο σπίτι του Χρίστου Πουλλαΐδη με άτομα της εταιρείας, του συλλόγου και άλλους εξωδιοκητικούς αναφέρθηκαν πολλά και διάφορα.

Ο μεγαλομέτοχος παρουσιάστηκε προβληματισμένος και ενοχλημένος από διάφορα θέματα. Από τη μία βλέπει ότι η απόφαση του να αυξήσει αισθητά το μπάτζετ δεν έφερε τα αποτελέσματα που ήθελε, η εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του Νεόφυτου Λάρκου δεν του βγήκε και πλέον κάνει σοβαρές σκέψεις να αποχωρήσει από τα διοικητικά, αν και εφόσον βρεθεί η κατάλληλη διάδοχη κατάσταση.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο πρόεδρος του σωματείου, Ευγένιος Χαμπουλλάς. Η έλευση Γιάννου Κωνσταντίνου έχει στοχεύσει στο να φέρει πιο ήρεμη κατάσταση στα του ποδοσφαιρικού και έγινε μετά από εισήγηση του σωματείου.

Ενοχλημένος παρουσιάστηκε και από την κριτική που δέχθηκε αλλά και δέχεται ο ίδιος και η οικογένεια του. Όλα αυτά έχουν φέρει τον ίδιο στο να δώσει το «ok» για να προχωρήσουν όσοι επιθυμούν σε διαδικασίες για εξεύρεση του αντικαταστάτη του για να προκύψει ομαλή διαδοχή.

Send this to a friend