Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Χειροπέδες σε 56χρονο και 50χρονο για 26 γραμμάρια κοκαΐνης
Χειροπέδες σε 56χρονο και 50χρονο για 26 γραμμάρια κοκαΐνης

Χειροπέδες σε 56χρονο και 50χρονο για 26 γραμμάρια κοκαΐνης

Στη σύλληψη ακόμη δύο προσώπων, άντρας και γυναίκα ηλικίας 56 και 50 ετών αντίστοιχα, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, συγκεκριμένα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής ναρκωτικών, με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Πρόκειται για υπόθεση κατοχής άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 26 γραμμαρίων, που εντοπίστηκε στην κατοχή άντρα ηλικίας 20 ετών, ο οποίος επίσης είχε συλληφθεί, μετά από επιχείρηση της ΥΚΑΝ, τον περασμένο Οκτώβριο, στη Λευκωσία.

Στις 28 Οκτωβρίου συγκεκριμένα, γύρω στις 6.30 το απόγευμα, μετά από σχετική πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, σε σημείο παρά την έξοδο προς Πέρα Χωρίου Νήσου, στην κατεύθυνση προς Λάρνακα.

Μετά από έρευνα που έγινε, στο εσωτερικό κάλυμμα τροχού του αυτοκινήτου, εντοπίστηκαν 43 νάιλον σακουλάκια, τα οποία περιείχαν συνολικά 26 γραμμάρια άσπρης σκόνης, που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Ο 20χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό εξαήμερη κράτηση, βάσει δικαστικού διατάγματος που εξέδωσε την επόμενη μέρα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας. Με τη λήξη του διατάγματος κράτησης του, ο 20χρονος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ οι αστυνομικές εξετάσεις συνεχίζονταν από την ΥΚΑΝ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, αφού προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 56χρονου και της 50χρονης, εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Αυτοί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ο πρώτος στη Λάρνακα, λίγο μετά τις 5.00 χθες το απόγευμα και η δεύτερη στη Λευκωσία, λίγο πριν τις 7.30 χθες το βράδυ. Οι δύο τους τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λευκωσία διερευνά.

Send this to a friend