Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Black Friday: Τα tips για να ψωνίσεις σωστά!
Black Friday: Τα tips για να ψωνίσεις σωστά!

Black Friday: Τα tips για να ψωνίσεις σωστά!

Πλησιάζει η πιο αγαπημένη Παρασκευή των απανταχού fashionistas! Το μπαράζ βέβαια των ειδοποιήσεων για τις εκπτώσεις της Black Friday είναι τεράστιο, και επειδή πολύ εύκολα μπορεί να κάνεις αγορές που στο τέλος θα μετανιώσεις, μοιραζόμαστε μαζί σου τα dos and don’ts για να ψωνίσεις σαν μια αληθινή fashion editor!

Κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα σου ώστε να έχεις χώρο για νεές αγορές αλλά και για να δεις τι πραγματικά χρειάζεσαι.

Βάλε ένα budget, ώστε να μην το παρακάνεις και να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα από αντέχει ο προυπολογισμός του μήνα.

Κάνε εγγραφή στα αγαπημένα σου online shops ώστε να λάβεις email όταν αρχίσουν οι εκπτώσεις. Οι online αγορές θα σε γλυτώσουν από τις τεράστιες ουρές.

Επένδυσε σε ένα κλασικό, υπέροχο βραδινό φόρεμα ακόμα κι αν δεν έχεις λάβει ακόμη καμία πρόσκληση για κάποια επίσημη εκδήλωσεη. Ένας γάμος/πάρτι/κοκτέιλ σίγουρα θα προκύψει και κλύτερα να είσαι στιλιστικά έτοιμη. Αυτή η κατηγορία ρούχων είναι πάντα ακριβή γι’ αυτό είναι καλύτερο να αγοράσετε κάτι τώρα παρά μετά.

Don’t

Μην σκεφτείς μόνο τον εαυτό σου! Η συγκεκριμένη Παρασκευή είναι ιδανική για να ξεκινήσεις τις χριστουγεννιάτικες αγορές σου όποτε ετοίμασε μια λίστα με πιθανά δώρα για φίλους και συγγενείς.

Μην αγοράζεις ρούχα σε λάθος νούμερα απλά και μόνο επειδή είναι σε έκπτωση.

Send this to a friend