Home ΕΞΟΔΟΣ Διαμονή, ρεβεγιόν και προσφορές, σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο!
Διαμονή, ρεβεγιόν και προσφορές, σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο!

Διαμονή, ρεβεγιόν και προσφορές, σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο!

Αποδράσεις με άρωμα πολυτέλειας στη Λάρνακα, προτείνει το κομψό Radisson Blu Hotel ετοιμάζοντας εντυπωσιακά ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική, εξαιρετικά μενού και εορταστικά πακέτα διαμονής για όλους με πολλές εκπλήξεις.

Εξάλλου, πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που σε εμπνέει με τη μοντέρνα του φιλοσοφία, την υψηλή γαστρονομία και την ατμοσφαιρική του αισθητική. Ξεχωρίζει επίσης για τη ζεστή φιλοξενία του, τους ευγενικούς του ανθρώπους και τον επαγγελματισμό τους, που θα τον νιώσεις από το πρώτο λεπτό!

Το φαγητό και η διαμονή

Την παραμονή Χριστουγέννων θα προσφερθεί διαμονή μιας βραδιάς Gala Dinner Set Menu και super breakfast στη τιμή των €205 για single, €290 για double και +€175 για τρίτο ενήλικα. Τη βραδιά θα συνοδεύει ζωντανή μουσική.

Την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων θα προσφέρεται διαμονή για δύο βράδια που θα περιλαμβάνει Gala Dinner Set Menu την παραμονή των Χριστουγέννων, εορταστικό πρόγευμα το πρωί των Χριστουγέννων, buffet lunch το μεσημέρι των Χριστουγέννων και πλούσιο πρωινό τη μέρα της αναχώρησης. Η τιμή του πακέτου είναι στα €395 για single, €560 για double και +€340 για τρίτο ενήλικα.

Η διασκέδαση

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει activities για μικρούς και μεγάλους. Στις 11 Δεκεμβρίου καταφτάνει στο ξενοδοχείο ο μπλε Άγιος Βασίλης από τις 16:00 μέχρι τις 19:00. Θα υπάρχει εορταστικό απογευματινό τσάι στο lobby bar του ξενοδοχείου στις 20,21,22,27,28 και 29 Δεκεμβρίου από τις 16:00 μέχρι τις 19:30.

Στις 23 Δεκεμβρίου ο Hovig και η μπάντα του αναλαμβάνουν τη διασκέδαση σε μια βραδιά γεμάτη μουσική στο Sky Bar. Την παραμονή Χριστουγέννων θα υπάρχει ένα Gala Dinner με ζωντανή μουσική. Ανήμερα Χριστουγέννων, το μεσημέρι θα υπάρχει γεύμα με ζωντανή μουσική. Στις 26 Δεκεμβρίου ένα εορταστικό brunch θα προσφέρεται στο χώρο του Dolce Café με μουσική από Dj. Την παραμονή Πρωτοχρονιάς θα υπάρχουν live performances και Dj για την αλλαγή του χρόνου, ενώ το πρωινό της Πρωτοχρονιάς θα προσφέρεται το κλασσικό Champagne Breakfast.

Για κρατήσεις και πληροφορίες επικοινωνήστε στο 24505800

Send this to a friend