Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πολύ μικρός ο αριθμός φέτος στη Λάρνακα των ξένων ποδοσφαιρικών αποστολών
Πολύ μικρός ο αριθμός φέτος στη Λάρνακα των ξένων ποδοσφαιρικών αποστολών

Πολύ μικρός ο αριθμός φέτος στη Λάρνακα των ξένων ποδοσφαιρικών αποστολών

Γράφει ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Ούτε η Λάρνακα φιλοξενεί φέτος τον αριθμό ξένων ποδοσφαιρικών αποστολών, που φιλοξενούσε τα προηγούμενα χρόνια τέτοια εποχή. Ωστόσο, τους προσεχείς μήνες αναμένεται να φιλοξενήσει δύο μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, οι οποίες θ’ αυξήσουν σημαντικά τον χειμερινό αθλητικό τουρισμό.

Όπως πληροφορούμαστε, τον ερχόμενο Φεβρουάριο και συγκεκριμένα μεταξύ 13-23/2 η Λάρνακα θα φιλοξενήσει το Cyprus Women’s Cup με την συμμετοχή γυναικείων εθνικών ποδοσφαιρικών ομάδων από διάφορες χώρες του κόσμου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα «ΑΕΚ Αρένα», «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ΓΣΖ, ενώ οι αποστολές θα καταλύσουν σε ξενοδοχεία της Λάρνακας και Αγίας Νάπας.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση είχε αναβληθεί τα τελευταία δύο χρόνια εξαιτίας της πανδημίας κι επανέρχεται φέτος. Επίσης, από τα τέλη Μαρτίου μέχρι τις αρχές Απριλίου, θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λάρνακας, στην Τερσεφάνου.

Ο πρόεδρος της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λάρνακας Τζιοβάνης Σαββίδης δήλωσε στην εφημερίδα μας ότι στην διοργάνωση αυτή θα συμμετάσχουν περίπου 600 ξένοι σκοπευτές, οι οποίοι θα καταλύσουν σε ξενοδοχεία της πόλης.

Μέχρι τότε, αρκετές ομάδες ξένων σκοπευτών θα φιλοξενηθούν στη Λάρνακα για σκοπούς προετοιμασίας στο ίδιο σκοπευτήριο. Αυτές τις μέρες φιλοξενούνται σκοπευτές της Εθνικής Ινδίας.

«Ένας από τους λόγους που τα ξενοδοχεία εντός της πόλης θα παραμείνουν ανοικτά τον χειμώνα είναι και η φιλοξενία ξένων σκοπευτών», ανέφερε ο κ.Τζιοβάνης, ο οποίος πρόσθεσε ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Σκοποβολής, η Λάρνακα φιλοξένησε πέραν των χιλίων σκοπευτών και συνοδών.

 

Send this to a friend