Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Συνεχής παρουσία στους δρόμους της Κύπρου
Συνεχής παρουσία στους δρόμους της Κύπρου

Συνεχής παρουσία στους δρόμους της Κύπρου

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, η Coral Energy Products Cyprus, Shell Licensee, ενισχύει την προσπάθεια για ενημέρωση και διαφώτιση αναφορικά με την οδική ασφάλεια και προχωρά σε συγκεκριμένες ενέργειες οι οποίες ως στόχο έχουν τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.  Στόχος της Coral Cyprus συνεχίζει να είναι ο μηδενικός αριθμός ατυχημάτων. Παρόλο που αυτή η δέσμευση θέτει τον πήχη πολύ ψηλά, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και με τις κατάλληλες δράσεις, σκοπός της Coral Cyprus είναι όπως τα μηνύματα βρουν τον στόχο.

Η ασφάλεια, η εκπαίδευση, η μείωση κάθε αμέλειας που οδηγεί σε ανθρώπινη απώλεια, τόσο οδηγών όσο και πεζών, αποτελεί προτεραιότητα της κοινωνικής ευθύνης που έχει υιοθετήσει η Coral σε εταιρικό επίπεδο.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022, στα γραφεία της Coral, η κ. Κατελάρη, Πρόεδρος του Ιδρύματος Οδικής Ασφάλειας “Γιώργος Μ. Μαυρίκιος”, ο κ. Γιώργος Σταύρου, εκ μέρους της εταιρείας Super Ad και ο κ. Φωτιάδης, νέος Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Coral Cyprus, συμφώνησαν στη συνεργασία των τριών εταιρειών προκειμένου να επιτευχθεί η απαραίτητη ευαισθητοποίηση σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, η Super Ad προσέφερε δωρεάν επιπλέον 7 billboards σε κεντρικά σημεία των αυτοκινητοδρόμων.

Η συνεργασία αυτή επιτεύχθηκε με σκοπό να δημιουργηθούν δράσεις ενημέρωσης, εκπαίδευσης και μεταλαμπάδευσης του μηνύματος της αξίας της ζωής.

Με χορηγία της Coral τοποθετήθηκαν για το τρίμηνο Αυγούστου-Οκτωβρίου 2 πινακίδες στους αυτοκινητοδρόμους  της Κύπρου. Με τη σειρά της η Super Ad,  χορήγησε 7 πινακίδες για τον μήνα Νοέμβριο, με τα μηνύματα που αναγράφονται σε αυτές να προτρέπουν τους οδηγούς να τηρούν τους κανόνες οδικής ασφάλειας. Με αυτό τον τρόπο, ενισχύεται η προσπάθεια του Ιδρύματος Οδικής Ασφάλειας “Γιώργος M. Μαυρίκιος” να διαφωτίσει και επιμορφώσει το κοινό για θέματα οδικής ασφάλειας.

Η Coral Energy Products Cyprus, ως ενορχηστρωτής της προσπάθειας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα, προσέφερε στο ίδρυμα κάρτες καυσίμων προκειμένου να εφοδιάζουν τα οχήματά τους με καύσιμα δωρεάν.

Η εντατικοποίηση της προσπάθειας ενημέρωσης των οδηγών και ευαισθητοποίησή τους σε θέματα που αφορούν την οδική ασφάλεια, θεωρείται απαραίτητη μετά την αύξηση των αριθμών των οδηγών που οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών, καθώς και των τροχαίων συγκρούσεων.

Οι προσπάθειες θα εντατικοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και θα συνεχιστούν καθ᾽ όλη τη διάρκεια του 2023. Η ζωή κάθε ανθρώπου έχει αξία και δέσμευση

της Coral Energy Products Cyprus, Shell Licensee, αποτελεί η προστασία τους μέσω της εκπαίδευσης, ενημέρωσης και συνεχούς προσπάθειας.

 

Send this to a friend