Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ππεκρής: “Οι Κύπριοι πρέπει να μπουν σε ανταγωνισμό για να γίνουν καλύτεροι από τους 17 ξένους”
Ππεκρής: “Οι Κύπριοι πρέπει να μπουν σε ανταγωνισμό για να γίνουν καλύτεροι από τους 17 ξένους”

Ππεκρής: “Οι Κύπριοι πρέπει να μπουν σε ανταγωνισμό για να γίνουν καλύτεροι από τους 17 ξένους”

Ο Μιχάλης Ππεκρής παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή του Super Sport FM 104.0 «Δώδεκα στα σπορ» με τον Μάκη Νικολάου και μίλησε για τα θέματα που αφορούν την Εθνική ομάδα, μετά το φιλικό με την Βουλγαρία.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Τα δύο φιλικά είναι ιδανικά για να γίνουν δοκιμές, έτσι ώστε να γνωριστεί η ομάδα με τον προπονητή. Θεωρώ πως πρέπει να κρατήσει κάποια συμπεράσματα για την επόμενη μέρα. Σίγουρα δεν άρεσε η ομάδα χθες, όμως βλέπουμε νέους ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να ξέρουμε, ποιοι μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας. Το ζητούμενο είναι να δούμε κάποιους παίκτες».

Για το επόμενο: «Θα γίνουν μία ή δύο αλλαγές στην αποστολή. Για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν θα γίνουν αλλαγές. Το Σάββατο αναχωρούν για Ισραήλ και θα επιστρέψουν μόλις τελειώσει το παιχνίδι».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Θα δώσουμε οτιδήποτε χρειάζεται το τιμ και ο προπονητής για τα επόμενα ματς. Τα φιλικά βοηθούν τα μέγιστα για τα συμπεράσματα του».

Γενικότερο σχόλιο: «Έγιναν αλλαγές και προσπάθειες. Γίνεται μία νέα προσπάθεια, με τεχνικό τιμ σπουδαίας αξίας. Πρέπει να δούμε, τι φταίει για να το λύσουμε και να προχωρήσουμε. Είμαστε καλυμμένοι από τιμ, περιμένουμε και τους ποδοσφαιριστές».

Για τους Νέους: «Δύσκολες ομάδες στον όμιλο. Από μεριάς Ομοσπονδίας και τιμ έγινε πολλή δουλειά σε επαγγελματικό επίπεδο. Μένει να δούμε τα παιχνίδια, έτσι ώστε για να δούμε τα αποτελέσματα».

Για τους ξένους και την ΚΟΠ: «Δεν αλλάζουν οι έντεκα που είναι στο χορτάρι, δεν αλλάζει το σύστημα με το πρόστιμο για τους κύπριους ποδοσφαιριστές. Πλέον, οι ίδιοι πρέπει να μπουν σε ανταγωνισμό για να γίνουν καλύτεροι από τους 17 ξένους. Αν δεν είναι καλύτεροι ας μην αγωνιστούν. Αν δε ματώσουν τη φανέλα οι ποδοσφαιριστές δε θα αγωνιστούν και δε θα προοδεύσουν».

Για τον κόκκινο φάκελο: «Διαδικαστικά είναι τα θέματα. Εγώ δε το γνωρίζω το ζήτημα, ούτε ασχολούμαι με αυτό».

Send this to a friend