Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Άνοιξε το Κέντρο Εγγραφών για τον 5ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας
Άνοιξε το Κέντρο Εγγραφών για τον 5ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Άνοιξε το Κέντρο Εγγραφών για τον 5ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Άνοιξε την Πέμπτη το Κέντρο Εγγραφών του 5ου Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Σε γραπτή ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρεται ότι «το Κέντρο Εγγραφών του 5ου Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας, το οποίο φέτος βρίσκεται στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης Δήμου Λάρνακας, άνοιξε το πρωί της Πέμπτης και υποδέχθηκε τους πρώτους δρομείς.

Από το Κέντρο Εγγραφών οι δρομείς παραλαμβάνουν τις Race Packs τους με το BIB Number και τον αισθητήρα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης».

Σημειώνεται ότι «όλοι οι δρομείς είναι απαραίτητο να πάρουν το BIB Number πριν μεταβούν στη γραμμή εκκίνησης».

Επίσης «στο Κέντρο Εγγραφών, διατίθενται προς πώληση συλλεκτικές φανέλες που αναδεικνύουν την πόλη του Ζήνωνα, hoodies και καπέλα της διοργάνωσης».

Το Κέντρο Εγγραφών θα λειτουργεί σήμερα Πέμπτη 17 και αύριο Παρασκευή 18 Νοεμβρίου από τις δέκα το πρωί μέχρι τις 19.30 το βράδυ. Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου το Κέντρο θα λειτουργήσει από τις δέκα το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα και την Κυριακή 20 του μήνα, ημέρα διεξαγωγής του Μαραθώνιου από τις πέντε τα ξημερώματα μέχρι και τη μία το μεσημέρι.

Το Κέντρο Εγγραφών λειτουργεί στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης Δήμου Λάρνακας, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Φανερωμένης 62 στη Λάρνακα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 00357 77000010.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι «χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό θα συμμετέχουν στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου. Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής ξεκινά με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου (42.195 χλμ.), του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ) και των 10 χλμ. αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5 χλμ. αγώνα δρόμου και των 5 χλμ εταιρικού αγώνα, όπου ομάδες και εταιρείες από όλη την Κύπρο θα δοκιμάσουν τα όριά τους».

Send this to a friend