Home ΕΞΟΔΟΣ To Umami γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού χαρίζοντας δώρο με κάθε παιδικό γευμά
To Umami γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού χαρίζοντας δώρο με κάθε παιδικό γευμά

To Umami γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού χαρίζοντας δώρο με κάθε παιδικό γευμά

To Umami Sushi and Pan Asian γιορτάζει και στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα των ΔΙκαιωμάτων του Παιδιού προσφέροντας μαζί με κάθε παιδικό γεύμα και ένα δωρό για το παιδί. Η πρωτοβουλία αυτή θα ισχύει απο τις 18 Νοεμβρίου 2022 μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου 2022.
Η Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού μας υπενθυμίζει ότι κάθε ένα παιδί ξεχωριστά έχει δικαίωμα να ζεί μια καλή ζωή χωρίς να του στερούνται τα πανανθρώπινα του δικαιώματα.
Έτσι το Umami, όπως και κάθε χρόνο, παράλληλα με τις υπόλοιπες δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού, θα χαρίζει 20σεντς απο κάθε γεύμα στο Georgiou Foundation.
Πρόκειται για ένα ‘Ιδρυμα το οποίο ιδρύθηκε το 2020 με στόχο να στηρίζει άλλα ιδρύματα που ασχόλουνται με παιδία τα οποία χρειάζονται φροντίδα, οικονομική βοήθεια ή έχουν προβλήματα υγείας. Με την δημιουργία αυτού του ταμείου δίνεται η δυνατότητα σε παιδία τα οποία πρέπει να χειρουργηθούν και λόγω οικονομικής κατάστασης αδυνατούν ή σε παιδία που η οικογένεια του αναζητά μια ιατρική αξιολόγηση απο εξειδικευμένες κλινικές στο εξωτερικό.  Το Gergiou Foundation συνεργάζεται για αυτό τον σκοπό και με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό.

Απολαμβάνουμε, λοιπόν, τα αγαπημένα μας ασιατικά πιάτα και συμμετέχουμε και εμείς και σε αυτό τον ιερό σκοπό.

Δείτε το απολαυστικό μενού εδώ

 

Send this to a friend