Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η άσκηση «Ζήνων 2022», στο «METROPOLIS MALL» στη Λάρνακα, για τη διαχείριση τρομοκρατικού κτυπήματος, για να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας, ανταπόκρισης και ο συντονισμός των αρμόδιων υπηρεσιών.

Το σενάριο προνοούσε τρομοκρατική ενέργεια από δύο ένοπλα άτομα τα οποία έριξαν πυροβολισμούς στο εμπορικό κέντρο με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση όλων των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών που αφορούσαν την ασφάλεια τόσο των πολιτών όσο και των εργαζομένων στο χώρο».

Αποτέλεσμα της τρομοκρατικής ενέργειας ήταν ο θάνατος ενός ατόμου και ο τραυματισμός άλλου.

Η όλη άσκηση στέφθηκε με επιτυχία και η αστυνομία δηλώνει Ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.

 

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας επέβαλε χθες ποινές φυλάκισης εννέα και επτά χρόνων σε δύο νεαρούς, αφού κρίθηκαν ένοχοι σε υπόθεση που αφορά κατοχή ναρκωτικών βάρους 13,5 κιλών κάνναβης, ενώ τρίτο πρόσωπο καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης «τα τρία πρόσωπα είχαν συλληφθεί στις 11 Ιουλίου 2022, όταν μέλη της ΥΚΑΝ και του Τμήματος Τελωνείων εντόπισαν δύο δέματα τα οποία είχαν φτάσει στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το εξωτερικό και σε έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι περιείχαν κάνναβη.

 

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει την 1η Δεκεμβρίου, παραπέμφθηκε γυναίκα ηλικίας 42 ετών, η οποία καταζητείτο για υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις ύψους άνω των 200 χιλιάδων ευρώ.

Η γυναίκα συνελήφθη στις 8 Νοεμβρίου, αφού καταζητείτο από το 2018. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ Οκτωβρίου του 2017 και Αυγούστου του 2018 στην Αραδίππου.

 

Send this to a friend