Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Με την κατηγορία της απόπειρας φόνου θα βρεθούν στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου Λάρνακας 37χρονος, από τη Λάρνακα και 36χρονος, από τη Βουλγαρία, οι οποίοι καταζητούνταν το τελευταίο διάστημα από το ΤΑΕ Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, και οι δύο συλληφθέντες αρνούνται να συνεργαστούν με την Αστυνομία.

Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε όταν πολίτες, οι οποίοι βρισκόντουσαν σε εστιατόριο, αντιλήφθηκαν δύο πρόσωπα να επιχειρούν να κλέψουν καταλύτη από σταθμευμένο αυτοκίνητο. Κάποιοι απ’ αυτούς κινήθηκαν προς τους δράστες, προκειμένου να τους αποτρέψουν.

Ωστόσο, αυτοί μόλις τους αντιλήφθηκαν, οδηγώντας το αυτοκίνητο τους με όπισθεν ταχύτητα χτύπησαν βίαια 34χρονο, ο οποίος ήταν πεζός στο δρόμο. Στη συνέχεια ανέπτυξαν ταχύτητα κι εξαφανίστηκαν. Από το κτύπημα, ο 34χρονος εκτινάχθηκε στην άσφαλτο και τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο, στο θώρακα και στο χέρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες θεωρούνται σεσημασμένοι, καθότι έχουν απασχολήσει πολλές φορές με την παράνομη δράση τους και πιο συγκεκριμένα για υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων.

 

Κλειστό παραμένει για τρίτη συνεχόμενη μέρα, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων 22 λιμενεργατών (και τεσσάρων σημειωτών) που εργοδοτούνται σ’ αυτό. Ζητούν από την διαχειρίστρια εταιρεία σεβασμό και τήρηση της συμφωνίας που υπεγράφη στις 30 Μαρτίου 2017 από το Υπουργείο Μεταφορών, η οποία αφορά την ολοκλήρωση των λιμενεργατικών εργασιών.

Χθες πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση των συντεχνιών ΣΕΚ και ΠΕΟ, κατά την οποία αποφασίστηκε η συνέχιση της απεργίας, από την στιγμή που η διαχειρίστρια εταιρεία δεν εφαρμόζει, σύμφωνα με τις συντεχνίες, την υπό αναφορά συμφωνία.

Την απεργία καταδικάζει η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων υποστηρίζοντας ότι αυτή πραγματοποιείται κατά παράβαση του Κώδικα Βιομηχανικών Σχέσεων, με σκοπό την επιβολή αιτημάτων που δεν βασίζονται σε καμία διαδικασία.

 

Send this to a friend