Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Η Πάφος “χόρεψε” την Ανόρθωση που έμεινε στο -15 από την κορυφή
Η Πάφος “χόρεψε” την Ανόρθωση που έμεινε στο -15 από την κορυφή

Η Πάφος “χόρεψε” την Ανόρθωση που έμεινε στο -15 από την κορυφή

Την Πέμπτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα έχει γνωρίσει η Ανόρθωση από την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» με 1-0 και έμεινε στο -15 από την κορυφή.

Ο Μουνιόθ παρέταξε την ομάδα του με 3-4-3 αλλάζοντας το σύστημα του αλλά χωρίς αν μπορέσει η «Κυρία» να πάρει κάτι από το ματς. Ειδικά στο πρώτο μέρος έφτιαξε φάσεις, απείλησε αλλά δεν είχε ούτε και σήμερα καθαρό μυαλό στην τελική πάσα ή στο τελείωμα.

Η Πάφος που είχε και δυο δοκάρια ευτύχισε να ανοίξει το σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Ναμ μετά από κακό διώξιμο του Λόρια. Η Ανόρθωση προσπάθησε στο δεύτερο μέρος με κάποιες αλλαγές να γίνει επικίνδυνη επιθετικά αλλά δεν τα κατάφερε και η Πάφος κράτησε με νύχια και με δόντια το υπερπολύτιμο τρίποντο και συνεχίζει την ξέφρενη της πορεία.

Η ομάδα της Αμμοχώστου έμεινε στο -15 από την κορυφή και κανείς δεν μπορεί να μιλάει για πρωτάθλημα παρά μόνο για είσοδο στην πρώτη εξάδα της δεδομένη στιγμή.

Πάφος FC: Aντός, Κβίντα, Μπάιριτς, Ικόκο, Ζουνίνιο, Χότσκο, Μπεσάρτ (Ελ Γκαντιουί), Ναμέ (70΄ Βαλακάρι), Ντράγκομιρ, Σεμέδο, Τάνκοβιτς.

Ανόρθωση: Λόρια, Μπαϊσίνιο, Γουαρίς (59΄ Φερέιρα), Αντωνίου, Κίκο, Σάμπο, Νινγκά (59΄ Χρυσοστόμου), Χάρογιαν, Πάντσεον (68΄ Λάζαρος), Κορρέα, Ιωάννου

Send this to a friend