Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Δίκοπο μαχαίρι το παιχνίδι με την Πάφο για την Ανόρθωση
Δίκοπο μαχαίρι το παιχνίδι με την Πάφο για την Ανόρθωση

Δίκοπο μαχαίρι το παιχνίδι με την Πάφο για την Ανόρθωση

Εξαιρετικά δύσκολη εκτός έδρας αποστολή περιμένει την Ανόρθωση αύριο στο «Στέλιος Κυριακίδης» απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος.

Η Πάφος είναι δίκαια μόνη πρώτη στην κορυφή και η Ανόρθωση που έχει σούπερ παράδοση κόντρα στους Παφίτες μιας και δεν έχασε ποτέ, θέλει να πάρει τη νίκη σε ένα μεγάλο ματς που θα δώσει και μεγάλη ώθηση.

Ο Μουνιόθ ψάχνει να βρει λύσεις για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του και δουλεύει καθημερινά με τους παίκτες του στις προπονήσεις. Ακόμη η Ανόρθωση έχει δρόμο για να φθάσει εκεί που πρέπει στο αγωνιστικό κομμάτι, όμως αν έρθει η νίκη επί της Πάφου θα δώσει τεράστια ώθηση και ψυχολογία σε όλους.


Έρχεται και η διακοπή του πρωταθλήματος που θα δώσει την ευκαιρία στον Μουνιόθ να δουλέψει πιο άνετα και να μπορέσει να διορθώσει όσο μπορεί αδυναμίες που παρουσιάζονται.

Για την Ανόρθωση το ματς με την Πάφο είναι δίκοπο μαχαίρι. Απ’ τη μία αν κερδίσει αποκτά τεράστια ώθηση και στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, ενώ αν ηττηθεί θα μείνει πολύ πίσω και άντε μετά να επανέλθει.

Send this to a friend