Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δημητρίου για Ακρίτα, ΑΕΛ, Ντνίπρο και απουσίες (δηλώσεις)
Δημητρίου για Ακρίτα, ΑΕΛ, Ντνίπρο και απουσίες (δηλώσεις)

Δημητρίου για Ακρίτα, ΑΕΛ, Ντνίπρο και απουσίες (δηλώσεις)

Στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα σπορ» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΚΕ Κυριάκος Δημητρίου για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Για τη νίκη επί του Ακρίτα: «Το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να προσαρμοστούμε πνευματικά πριν και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πήραμε με ένα κυνικό τρόπο τη νίκη. Έχουμε πλέον τη δυνατότητα να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Παίζουμε στην έδρα μας τώρα με ΑΕΛ και Απόλλωνα, ενώ μεσολαβεί και η διακοπή για τα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής. Είναι η κούραση, οι απουσίες, οι αλλαγές που πρέπει να γίνονται για το φρεσκάρισμα της ομάδας. Είναι και διαφορετικοί οι ρυθμοί και αν βάλουμε και στην εξίσωση τα ταξίδια. Καταφέραμε πνευματικά να το διαχειριστούμε καλύτερα».

Για το επόμενο παιχνίδι και τα αγωνιστικά: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, το έδειξε η ΑΕΛ πόσο έχει βελτιωθεί με τον Γιανέφσκι. Χθες είχαμε έξι απουσίες. Θα πρέπει να μπούμε σε ρυθμούς ΑΕΛ για να δούμε το πλάνο. Ο Όιερ και ο Φαράζ θα επιστρέψουν μετά τη διακοπή. Οι υπόλοιποι έχουν άλλες τρεις προπονήσεις για να δούμε αν ανεβάσουν ρυθμούς και τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Εκτιμούμε ότι κάποιοι θα επιστρέψουν. Αυτή την αγωνιστική θα χάσουμ τον Μάμα λόγω καρτών».

Για την κλήρωση: «Εγώ δεν ήθελα τη Φιορεντίνα. Από εκεί και πέρα δεν έλεγα όχι. Η Ντνίπρο είναι παλιά γνώριμη, αλλά έχει βελτιωθεί από τότε που την αντιμετωπίσαμε. Θα έχει τρεις μήνες διακοπή το πρωτάθλημά τους. Δεν μου αρέσει να μιλώ για πιθανότητες. Δεν μπορούμε να ξέρουμε καν πως θα παρουσιαστούμε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως εξακολουθούμε να ονειρευόμαστε. Δεν σταματάμε τα όνειρά μας στα νοκ άουτ του Κόνφερενς Λιγκ»

Send this to a friend