Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δεν «μασάει» η αρμάδα του Όλτρα – Σπουδαίο «διπλό» στην Πάφο
Δεν «μασάει» η αρμάδα του Όλτρα – Σπουδαίο «διπλό» στην Πάφο

Δεν «μασάει» η αρμάδα του Όλτρα – Σπουδαίο «διπλό» στην Πάφο

Ο Γκιούρτσο σέρβιρε και οι Λόπες και Μιλίτσεβιτς κερνούσαν τον Ακρίτα με την ΑΕΚ να περνά νικηφόρα από την έδρα του Ακρίτα κερδίζοντας 2-0. Μία πολύ σημαντική νίκη αν αναλογιστή κανείς τις απουσίες που είχε η ομάδα, την κούραση και τις αλλαγές που έγιναν.

Το σκορ άνοιξε ο Λόπες στο 15΄, ενώ το 2-0 διαμόρφωσε ο Μιλίτσεβιτς στο 56΄ περίπου ένα δεκάλεπτο μετά την είσοδο του στο ματς. Το μόνο που κατάφερε ο Ακρίτας ήταν να μειώσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ρεγκινάλντο.

Ανώτερη η ΑΕΚ με τον Ανδρέου να ξεκινά για πρώτη φορά βασικός και τον Όλτρα να δείχνει ότι έχει μία μεγάλη δεξαμενή ποδοσφαιριστών που μπορεί να αξιοποιήσει και δεν διστάζει να δώσει ευκαιρίες.

ΑΚΡΙΤΑΣ: Περντρέου, Κόρατς (66’Ντράμε), Άμπραχαμ (66′ Κονέ), Εράσο, Γαβριήλ, Αλεκσέεφ (23’Ελ Τζεμιλί), Σέχιτς, Βαράντα (66’Ραμίρες), Σαραβάνια, Καραγιάννης (77’Φουριέλ), Αραούχο

ΑΕΚ: Πίριτς, Γκονζάλεθ (46’Μιλίτσεβιτς), Τόμοβιτς, Κάσας, Λέδες, Λόπες (75’Ρομό), Πονς, Ανδρέου (70’Ροσάλες), Γκιούρτσο (75’Μάμας), Άλτμαν, Ασάντε.

Send this to a friend