Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Λάρνακα: Έκλεβαν πιστωτικές κάρτες, έκαναν ανάληψη χρημάτων και τα έκρυβαν σε καταψύκτη
Λάρνακα: Έκλεβαν πιστωτικές κάρτες, έκαναν ανάληψη χρημάτων και τα έκρυβαν σε καταψύκτη

Λάρνακα: Έκλεβαν πιστωτικές κάρτες, έκαναν ανάληψη χρημάτων και τα έκρυβαν σε καταψύκτη

Δύο άτομα, άντρας και γυναίκα ηλικίας 24 ετών συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπή, απόπειρα κλοπής, παράνομη κατοχή περιουσίας και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, αδικήματα που διαπράχθηκαν στη Λάρνακα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «στα πλαίσια διερεύνησης συγκεκριμένης υπόθεσης, λήφθηκε πληροφορία στο ΤΑΕ Λάρνακας, ότι άγνωστα πρόσωπα, έκαναν πολλαπλές αναλήψεις χρημάτων, από αυτόματες ταμειακές μηχανές εμπορικής τράπεζας. Μέλη της  Αστυνομίας, εντόπισαν το πρωί της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου, έξω από υποκατάστημα εμπορικής τράπεζας στη Λάρνακα, τον 24χρονο, στον οποίο έγινε σωματική έρευνα».

Προστίθεται ότι «κατά την διάρκεια της έρευνας στην κατοχή του 24χρονου εντοπίστηκαν 74 πιστωτικές κάρτες και το χρηματικό ποσό των 8,940 ευρώ. Σε  έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, η οποία έγινε στην παρουσία γυναίκας ηλικίας 24 ετών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια άλλες 649 πιστωτικές κάρτες διαφόρων τραπεζών, το χρηματικό ποσό των 3,470 ευρώ και άλλα τεκμήρια».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «τα χρήματα εντοπίστηκαν στην κατάψυξη του ψυγείου, ενώ οι πιστωτικές κάρτες ήταν κρυμμένες σε διάφορα σημεία της οικίας, όπως πίσω από κάδρα τοίχου κάτω από τραπέζια και καρέκλες ακόμα και μέσα σε παπούτσια».

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και στη συνέχεια επανασυνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Send this to a friend