Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΛΚΗ «Αθάνατη» όνομα και πράγμα! Η ιστορία της επιβάλλει να μείνει ζωντανή
«Αθάνατη» όνομα και πράγμα! Η ιστορία της επιβάλλει να μείνει ζωντανή

«Αθάνατη» όνομα και πράγμα! Η ιστορία της επιβάλλει να μείνει ζωντανή

Όσες κακουχίες και αν έχει περάσει, όσα προβλήματα και αν αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει, η Αλκή παραμένει «ζωντανή» και «ΑΘΑΝΑΤΗ». Τιμά και με το παραπάνω το προσωνύμιο της και οι παίκτες μαζί με την τεχνική ηγεσία αποτελούν παράδειγμα και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα.

Με το μέλλον της ομάδας να είναι αβέβαιο και να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ακόμη και να μπει λουκέτο, άπαντες που αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν αφήνουν την ομάδα να λυγίσει. Πέρα από το αγωνιστικό που ήρθε η νίκη επί της Αγίας Νάπας, υπάρχει μεγάλη αποφασιστικότητα από παίκτες, τεχνική ηγεσία και κόσμο να κρατήσουν την ομάδα όρθια και… «ζωντανή».

Είναι μάγκες και τους αξίζουν πολλά μπράβο, όμως η κίνηση τους και οι προσπάθειες που γίνονται επιβάλλεται να αποτελέσουν έμπνευση για όσους μπορούν και θέλουν να εμπλακούν στο διοικητικό κομμάτι και να σώσουν την ομάδα κρατώντας την ζωντανή.

Γιατί η Αλκή έχει πίσω της μία πολύ μεγάλη ιστορία, κουβαλά κόσμο που είναι πιστός και επιβάλλεται όσοι μπορούν να έρθουν κοντά. Όχι μόνο 1-2 άτομα που είναι διαχρονικά εκεί αλλά να υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση και τα λόγια να γίνουν πράξεις!

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend