Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Επεισοδιακό ματς, ένταση, ύβρεις, στην Αστυνομία ο Πούρσα, ζημιές στο πούλμαν της Πάφου (video)
Επεισοδιακό ματς, ένταση, ύβρεις, στην Αστυνομία ο Πούρσα, ζημιές στο πούλμαν της Πάφου (video)

Επεισοδιακό ματς, ένταση, ύβρεις, στην Αστυνομία ο Πούρσα, ζημιές στο πούλμαν της Πάφου (video)

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Νέα Σαλαμίνα μέσα στην έδρα της από την Πάφο με το ματς να στιγματίζεται από σοβαρές καταγγελίες και επεισόδια λίγο πριν το τέλος αλλά και μετά το τέλος του αγώνα.

Τα γκολ της νίκης για την Πάφο πέτυχαν η Ναμ και Βαλακάρι. Μετά το γκολ του Βαλακάρι στην τελευταία φάση του αγώνα έγινε ο κακός χαμός. Άνθρωποι της Πάφου με χειρονομίες τους και σπρωξίματα στον Σάββα Πουρσαϊτίδη προκάλεσαν ένταση.

«Είμαι πολύ περήφανος για τη Νέα Σαλαμίνα. Αυτή η ομάδα σήμερα για να κερδίσει χρησιμοποίησε αλητεία. Αλητεία. Να σπρώχνουν τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Τα γεννητικά όργανα είναι για αναπαραγωγή όχι για να τα δείχνουμε στην κερκίδα. Εύχομαι να μην ξανά δω τέτοιες συμπεριφορές. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας, στους ποδοσφαιριστές», ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Από την πλευρά του Σάββας Πουρσαϊτίδης σχολίασε: «Εμένα δεν με χτύπησε ποτέ ο πατέρας μου, δεν δέχομαι να σηκώνει κανείς χέρι πάνω μου». Ακολουύθως ο Ελλαδίτης τεχνικός κατευθύνθηκε στην Αστυνομία για να καταγγείλει τον Μεντιέτα, τεχνικό διευθυντή της Πάφου.

Επίσης, η Νέα Σαλαμίνα ετοιμάζει καταγγελία στην ΚΟΠ για την συμπεριφορά των Μπεργκ, Γκάιζκα Μεντιέτα και Λεωνίδα Παπαδάκη.

Την ίδια ώρα, έξω από το γήπεδο έγιναν ζημιές σε οχήματα φίλων της Πάφου αλλά και στο λεωφορείο της αποστολής, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να έρθει άλλο λεωφορείο για να μεταφέρει την αποστολή πίσω στην Πάφου.

 

Send this to a friend