Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ «Καίγεται» η Αρένα και γράφει ιστορία η ΑΕΚ… (πιθανή ενδεκάδα)
«Καίγεται» η Αρένα και γράφει ιστορία η ΑΕΚ… (πιθανή ενδεκάδα)

«Καίγεται» η Αρένα και γράφει ιστορία η ΑΕΚ… (πιθανή ενδεκάδα)

Νίκη ή ισοπαλία θέλει η ΑΕΚ απόψε απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου και η ομάδα της Λάρνακας αν τα καταφέρει θα γράψει ιστορία. Θα συνεχίζει το ευρωπαϊκό της ταξίδι για πρώτη φορά χειμωνιάτικα, μιας και θα κληθεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη Φεβρουάριο μήνα.

Το έργο της ΑΕΚ δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η ομάδα του Όλτρα μπορεί να κέρδισε τον πρώτο αγώνα με τους Ουκρανούς, όμως αυτό δεν παρασύρει. Η Ντιναμό είναι το φαβορί της αναμέτρησης αλλά η ΑΕΚ δεν μασάει και είναι αποφασισμένη για μία ακόμη υπέρβαση. Παίζει για δυο αποτελέσματα η ομάδα της Λάρνακας και αυτό θέλει προσοχή.

Ο Όλτρα έχει σημαντικές απουσίες μιας και είναι εκτός οι Τρισκόφσκι, Σανχούρχο, Γκαρσία, Κάσας, Ασάντε και Ρομό για διάφορους λόγους. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Οι σκέψεις…
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πίριτς, δεξί μπακ ο Χριστοφόρου έχει προβάδισμα αντί του Ροσάλες, αριστερά ο Εγγλέζου και κεντρικοί αμυντικοί οι Μιλίτσεβιτς και Τόμοβιτς. Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται Γκουστάβο και Μάμας ή Πονς με τον Άλτμαν επιτελικό μέσο, δεξιά της επίθεσης θα είναι ο Φαράζ, αριστερά ο Γκιούρτσο και στην κορυφή ο Ολατούντζι.

Γεμίζει η Αρένα…
Περίπου 5000 φίλοι της ΑΕΚ έχουν ήδη κλείσει θέση και απομένουν μερικά ακόμη εισιτήριας για ένα ακόμη sold out. Ο κόσμος αναμένεται να αποτελέσει τεράστιο στήριγμα στην ομάδα και θα στηρίξει από το πρώτο λεπτό για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η νίκη ή στη χειρότερη η ισοπαλία που θα φέρει και την πρόκριση.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend