Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ “Ο Νικόλας μας βγήκε από το χειρουργείο 4 ημερών και σήμερα τρέχει και παιζει ποδόσφαιρο”
“Ο Νικόλας μας βγήκε από το χειρουργείο 4 ημερών και σήμερα τρέχει και παιζει ποδόσφαιρο”

“Ο Νικόλας μας βγήκε από το χειρουργείο 4 ημερών και σήμερα τρέχει και παιζει ποδόσφαιρο”

Συγκινητική ανάρτηση μιας θείας, σε κυπριακό μαμαδίστικο γκρουπ. Μια ιστορία που μας κάνει να ξανά σκεφτουμαι τα πραγματικά προβλήματα μια και δύο και τρεις φορές.

Πρόκειται για ένα αγοράκι που μόλις 4 ημερών αναγκάστηκε να μπει στο χειρουργείο για κάποιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε με την καρδιά του. Σήμερα ο μικρός αυτός νέος είναι ένα υγιέστατο αγόρι που λατρεύει να παίζει ποδόσφαιρο.

Διαβάστε την ανάρτηση:

“Καλησπέρα σε όλες.

Ένιωθα την ανάγκη να δημοσιεύσω αυτές τις 2 φωτός για όσες περνάνε δύσκολα. Στην αριστερή φωτό βλέπετε το μωρό της αδερφής μου, τον Χχχχχχχ μας, όταν ήταν 4 ημερών να βγαίνει από ένα πολύ μεγάλο χειρουργείο καρδίας και μετα από 8 χρόνια μπορείτε να τον δείτε στην δεξιά φωτογραφία. 22 Οκτωβρίου γεννήθηκε, 24 Οκτωβρίου φεύγαμε εγώ και ο γαμπρός μου για Ισραήλ αφήνοντας την λεχώνα αδερφή μου πίσω αφου δεν μπορούσε να ταξιδέψει και στις 26 Οκτωβρίου μπήκε χειρουργείο το μωρό.

Τώρα παίζει πλέον ποδόσφαιρο, είναι ένα πολύ χαρούμενο παιδί και τα γενέθλια του είναι μια πολύ μεγάλη γιορτή για όλους εμάς. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο κάποιος να διαχειριστεί τέτοια γεγονότα, αλλά πιστέψετε με ο Θεός στέλνει τη δύναμη και τους κατάλληλους ανθρώπους για να βοηθήσουν.

Ευχαριστώ από καρδιάς όσους ήταν κοντά μας γιατρούς και παραϊατρικο προσωπικό και ειδικά τον Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών

Συμβουλή: οι γιατροί δεν είναι θεοί. Να παίρνετε συμβουλές και μια και δυο και τρείς.”

Send this to a friend