Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ Το ποσό των €299,469.86 κατέβαλε ο ΚΟΑΠ σε δικαιούχους
Το ποσό των €299,469.86 κατέβαλε ο ΚΟΑΠ σε δικαιούχους

Το ποσό των €299,469.86 κατέβαλε ο ΚΟΑΠ σε δικαιούχους

Το ποσό των 299,469.86 ευρώ καταβλήθηκε σε δικαιούχους από τον ΚΟΑΠ, με τη χρηματοδότηση να προέρχεται 100% από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ), αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι ολοκλήρωσε τις πληρωμές στους δικαιούχους, του Μέτρου ΚΟΑ3 – Ενίσχυση σε Αναγνωρισμένες Οργανώσεις Παραγωγών Οπωροκηπευτικών, με βάση τα Επιχειρησιακά τους Προγράμματα για το Οικονομικό έτος 2022.

Η οικονομική ενίσχυση στις Αναγνωρισμένες Οργανώσεις Παραγωγών Οπωροκηπευτικών, χορηγείται σε δράσεις που σκοπό έχουν την εξασφάλιση του προγραμματισμού της παραγωγής και προσαρμογή της στη ζήτηση, ιδίως από άποψη ποιότητας και ποσότητας.

Τη βελτίωση ή διατήρηση της ποιότητας του προϊόντος, τη βελτίωση της εμπορίας, τις περιβαλλοντικές δράσεις, την πρόληψη και διαχείριση κρίσεων και κατάρτιση, την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με βέλτιστες πρακτικές (πλην εκείνων που αφορούν την πρόληψη και τη διαχείριση κρίσεων) και την προώθηση της πρόσβασης σε υπηρεσίες παροχής συμβουλών και τεχνικής βοήθειας.

Send this to a friend