Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο που συζητήθηκε απο όλη την Κύπρο
Μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο που συζητήθηκε απο όλη την Κύπρο

Μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο που συζητήθηκε απο όλη την Κύπρο

Ένα νέο κτήμα έκανε την εμφάνιση του στην Αραδίππου και σίγουρα εδώ θα βρείτε το μέρος των ονείρων σας για να πραγματοποιήσετε το γάμο σας. Ένα μαγικό περιβάλλον που συνδυάζει απλότητα, καλαισθησία και οργάνωση όπου μπορεί να γίνει κάθε επιθυμία σας πράξη, ώστε αυτές οι μαγικές στιγμές να μείνουν αξέχαστες σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Ήδη πραγματοποιήθηκε ο πρώτος γάμος και το αποτέλεσμα ήταν μαγικό. Συγκεκριμένα ο χώρος φιλοξένησε το γάμο του Χριστόφορου και της Χριστίνας Ζήνωνος, ιδιοκτήτες της Party Guide. Τον μοναδικό σχεδιασμό και διακόσμηση του γάμου επιμελήθηκε η ομάδα της Treasures Events σε αποχρώσεις του μπλε χρώματος με πινελιές λευκού και χρυσού όπως και στοιχεία marble. Την παράσταση έκλεψε η επενδυμένη με καθρέφτες και κρεμαστές κουρτίνες κατασκευή, η οποία τοποθετήθηκε πάνω από το dance floor, μετατρέποντας τον χώρο σε ένα παραμυθένιο σκηνικό.

 Το φαγητό επιμελήθηκε η εταιρεία Ermis Catering καθώς και την τούρτα του ζευγαριού το San Remo Confectionary. Στον χώρο τοποθετήθηκαν εκατοντάδες fairy lights από την εταιρεία Recital Pro Sound, Lighting & Event Gear όπως και πολυέλεοι από την εταιρεία Phedias Music Atelier.

 Καρέκλες σε διάφανους και λευκούς χρωματισμούς και σερβίτσια σε τόνους λευκού με χρυσές λεπτομέρειες, επιβλητικά τραπέζια που δημιουργήθηκαν σε σχέδιο μάρμαρου ειδικά για αυτή την ξεχωριστή μέρα, καθώς και όλα τα υπόλοιπα έπιπλα επιλέχθηκαν από την εταιρεία Party Guide.

Vendors:

Wedding Planning, Styling and Florals: Treasures Events

Catering: Ermis Catering

Photography & Videography: Louis Gabriel Photography

Sound & Lights: Recital Pro Sound, Lighting & Event Gear & Phedias Music Atelier

Furniture: Party Guide

Dance Floor: S.Y. Stage

Stationery: Off the Wall

Cocktail Bar: Men in Bar

Wedding Cake: San Remo

Wedding dress: Primalicia

Send this to a friend