Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Αυτοί είναι οι top προορισμοί των Κυπρίων για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου
Αυτοί είναι οι top προορισμοί των Κυπρίων για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Αυτοί είναι οι top προορισμοί των Κυπρίων για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Ελλάδα, Ιταλία και Αυστρία. Αυτές είναι οι χώρες που επέλεξαν κατά κύριο λόγο οι Κύπριοι τουρίστες για να ταξιδέψουν το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Άκης Κελεπέσιης ανέφερε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα ότι οι τιμές για αεροπορικά εισητήρια έχουν αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα πακέτα από τουριστικούς πράκτορες που διατίθενται σε ικανοποιητικές τιμές.

“Ένα τετραήμερο σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη από 350 ή 400 ευρώ μπορεί να βρεθεί κάτι. Ρώμη, Βιέννη ή Παρίσι από 500 με 600 ευρώ για το τετραήμερο. Εισιτήριο, ξενοδοχείο και μεταφορές.”

Ο κύριος Κελεπέσιης ανέφερε ότι οι αναχωρήσεις για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου έχουν προγραμματιστεί από την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, ενώ έχουν δρομολογηθεί επιπρόσθετες πτήσεις για προορισμούς όπως η Αθήνα.

Πηγή: alphanews.live

Send this to a friend