Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Αποκλειστικά πλάνα του Larnakaonline από την άφιξη της Μ. Γιουνάιτεντ στο ΑΕΚ Αρένα – Απογοήτευση για Ρονάλτο (photos-video)
Αποκλειστικά πλάνα του Larnakaonline από την άφιξη της Μ. Γιουνάιτεντ στο ΑΕΚ Αρένα – Απογοήτευση για Ρονάλτο (photos-video)

Αποκλειστικά πλάνα του Larnakaonline από την άφιξη της Μ. Γιουνάιτεντ στο ΑΕΚ Αρένα – Απογοήτευση για Ρονάλτο (photos-video)

Μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας με 3-2 και αφού ζορίστηκε αρκετά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισκέφθηκε σήμερα το ΑΕΚ Αρένα για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας προτού πετάξει για Αγγλία.

Εκεί υπήρχαν δεκάδες κόσμου που περίμενε την αποστολή αναμένοντας ότι θα δει από κοντά τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το… ατύχημα είναι ότι ο Κριστιάνο δεν παρουσιάστηκε μιας και φαίνεται μαζί με κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές να επέλεξαν διαφορετικό τρόπο για να βρεθούν στο γήπεδο.

Ίσως μέσω του τούνελ στο ΓΣΖ. Έτσι, ο κόσμος που περίμενε να τον δει έφυγε απογοητευμένος μιας και ήθελε να αντικρύσει τον μεγάλο αστέρα της Γιουνάιτεντ και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ανάμεσα στον κόσμο που περίμενε την αποστολή της Μάντσεστερ ήταν και ο Ρενάτο Μαργκάσα της Νέας Σαλαμίνας.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες μέσα από τον φακό του Larnakaonline.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend