Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ 6 παρεΐστικες ταβέρνες με μουσική στη Λάρνακα
6 παρεΐστικες ταβέρνες με μουσική στη Λάρνακα

6 παρεΐστικες ταβέρνες με μουσική στη Λάρνακα

Νόστιμοι μεζέδες, καλό κρασί και ζεστό περιβάλλον! Αυτά είναι από τα πρώτα πράγματα που κοιτάμε σε ένα μαγαζί πριν το επισκεφτούμε. Ωστόσο υπάρχει ακόμη ένας παράγοντας που πάντα παίζει καθοριστικό ρόλο στο να περάσουμε καλά: Η μουσική. Γι’ αυτό κι εμείς σου προτείνουμε 6 μέρη στη Λάρνακα που τα έχουν όλα!

 

Βορέας

Θα το βρεις στην πλατεία της Ορόκλινης μέσα σε ένα πέτρινο παραδοσιακό τοπίο, που σε οδηγεί ατμοσφαιρικά και γαστρονομικά σε παλιές εποχές κυρίως της Καρπασίας. Σερβίρει  κυπριακό μεζέ σερβιρισμένο σε πήλινα δοχεία και είναι όλα μαγειρεμένα σε παρθένο ελαιόλαδο. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο έχει ζωντανή μουσική.

Αντρέα Δημητρίου 3 Ορόκλινη. 24647177

 

Το Στέκι της Παρέας 

Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσεις παραδοσιακό φαγητό και ζωντανή μουσική. Οι μεγάλες τοιχογραφίες προσδίδουν στον χώρο τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και σε ταξιδεύουν πίσω στα παλιά. Στο Στέκι θα δοκιμάσεις νόστιμα εποχιακά κρέατα και λαχανικά, όπως μεγάλες ποικιλίες σε ορεκτικά αλλά και νηστίσιμα πιάτα. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το βράδυ μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Αρχ. Μακαρίου 16Α, 24 626500

 

Μπουκιά και Γουλιά

Οι γραφικές γειτονιές με τα μικρά παραδοσιακά καταστηματάκια συνυπάρχουν όμορφα με τα νέα μαγαζιά! Και λίγο πιο κάτω, σε ένα ήσυχο δρομάκι, το “Μπουκιά και Γουλιά”, ένας μικρός, απλός, όμορφος χώρος σαν παλιό κυπριακό σπίτι. Σερβίρει κυπριακό μεζέ, με πινελιές από την ελληνική κουζίνα, όπως η φέτα σαγανάκι με κρούστα και μέλι ενώ θα εντυπωσιαστείς με τις φρεσκοκομμένες τηγανιτές πατάτες της ώρας. Κάθες Παρασκευή και Σάββατο έχει ζωντανή μουσική.

Νικολάου Ρώσοου 34, 70 002233

 

Το Καζάνι

Η παραδοσιακή ταβέρνα της Λάρνακας και συγκεκριμένα στο χωριό Αραδίππου, είναι πάνω απ’ όλα ένας χώρος που δοξάζει τις γεύσεις της κυπριακής παραδοσιακής κουζίνας, με σπιτικές συνταγές, γνώριμες και αγαπημένες. Ετοιμάζει για εσάς με πολλή μεράκι ένα πλούσιο μεζέ, ότι καλυτερο υπάρχει στην κυπριακή κουζίνα, όπου σε συνδυασμό με την μαγευτική διακόσμηση του χώρου και ένα καλό κρασί, θα σας ταξιδέψει σε άλλες εποχές. Λειτουργεί καθημερινά από τις 18:00 μέχρι τη 01:00 εκτός Κυριακής, ενώ Παρασκευή και Σάββατο θα απολαύσεις ζωντανή μουσική.

28ης Οκτωβρίου, Αραδίππου, Λάρνακα, 7104, 99 313236

 

Αγία Άννα

Εξαιρετική τοπική κουζίνα και αυθεντικές γεύσεις, σ’ έναν πετρόχτιστο άνετο χώρο με διακόσμηση από παραδοσιακά κυπριακά αντικείμενα και εργαλεία. Καλοί κυπριακοί μεζέδες από 35 πιάτα, ωραία ατμόσφαιρα και φιλική διάθεση, επαγγελματικό, φιλόξενο σέρβις και καλές τιμές.Παρ-Σαβ ζωντανή μουσική από τετραμελής κομπανία.

Χωριό Αγία Άννα, επ. Λευκωσίας, 22532500

 

Ταβέρνα Το Δειλινό

Ένα μουσικό ταβερνάκι που κουβαλά τις παλιές καλές συνήθειες του παραδοσιακού στεκιού. Είναι ένα πακέτο καλού φαγητού και διασκέδασης ιδανικό για καλοφαγάδες που ξέρουν να κάνουν κέφι. Ποιοτική ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο με έντεχνο και ελαφρολαϊκό ρεπερτόριο, τραγούδια της παρέας και ελληνικού κινηματογράφου.

Αγίου Γεωγίου Κοντού 93, 97 614633

Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend