Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Σύγχυση σε πτήση προς Πάφο: Κατέβασαν επιβάτη που μπήκε σε λάθος αεροσκάφος
Σύγχυση σε πτήση προς Πάφο: Κατέβασαν επιβάτη που μπήκε σε λάθος αεροσκάφος

Σύγχυση σε πτήση προς Πάφο: Κατέβασαν επιβάτη που μπήκε σε λάθος αεροσκάφος

Επιβάτης μπήκε σε λάθος πτήση, η οποία είχε προορισμό την Πάφο, με αποτέλεσμα να επιστρέψει το αεροσκάφος στην αφετηρία του.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Σίγμα, Μάριο Ιγνατίου, αεροσκάφος που θα αναχωρούσε από το Ζάγκρεμπ της Κροατίας με προορισμό την Πάφο, ενώ βρισκόταν στον αεροδιάδρομο έτοιμο για απογείωση, επέστρεψε ξανά πίσω λόγω λανθασμένης επιβίβασης επιβάτη.

Συγκεκριμένα ο πιλότος ανακοίνωσε στους επιβάτες «δυστυχώς η πτήση μας θα καθυστέρηση, αφού στην καμπίνα υπάρχει επιβάτης ο οποίος δεν έχει προορισμό την Πάφο».

Το αεροσκάφος ένεκα αυτής της εξέλιξης επέστρεψε στο σημείο που βρίσκεται η αφετηρία του, τοποθετήθηκε κανονικά η σκάλα και κατέβηκε ο «λαθρεπιβάτης». Στη συνέχεια επιβιβάστηκε ο επιβάτης που είχε εισιτήριο για τη συγκεκριμένη πτήση.

Ο πιλότος και το πλήρωμα δεν μπορούσαν να πιστέψουν το τι έγινε, απολογήθηκαν στους επιβάτες, αναφέροντας ότι έγινε λάθος στον έλεγχο εισιτηρίων από την Αστυνομίας. Λίγο πριν τις 10:00 άρχισαν εκ νέου οι διαδικασίες για την εκτέλεση του δρομολογίου.

Η πτήση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει 8.20 το πρωί ώρα Κροατίας (9:20 ώρα Κύπρου).

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend