Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Παπούτσι εις τον τόπο σου: Περιηγήσεις στην πόλη της Λάρνακας
Παπούτσι εις τον τόπο σου: Περιηγήσεις στην πόλη της Λάρνακας

Παπούτσι εις τον τόπο σου: Περιηγήσεις στην πόλη της Λάρνακας

Το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022, ο ΜΚΟ C.I.P. Citizens in Power, σε συνεργασία με το ίδρυμα Φοίβου Σταυρίδη, το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας, για Παιδιά και Νέους και το Discover Larnaka, σας προσκαλούν σε μια σειρά περιηγήσεων στη πόλη της Λάρνακας.
Ο πρώτος περίπατος θα ξεκινήσει στις 10:30 π.μ. και ο δεύτερος στις 15:30 μ.μ. Οι περίπατοι θα ξεκινήσουν από την Πλατεία Ευρώπης, θα διασχίσουν την Λεωφόρο Αθηνών, την οδό Ζήνωνος Κιτιέως και την περιοχή του Αγίου Λαζάρου και πρόκειται να διαρκέσουν 1,5 με 2 ώρες.
Ο πρωινός περίπατος απευθύνεται στους ντόπιους Λαρνακιώτες, με σκοπό την προώθηση της γνώσης σχετικά με την συμβολή των ξένων στην ιστορία και την πολεοδομική εξέλιξη της Λάρνακας από τον 18ο αιώνα και μετά.
Ο απογευματινός περίπατος απευθύνεται σε όλους τους μετανάστες που διαμένουν στην πόλη, με στόχο να δείξει πως στην Λάρνακα δεν υπάρχουν ξένοι, υπάρχουν μόνο πολίτες.
Οι περίπατοι στοχεύουν ακριβώς στην ιστορική συνείδηση αυτής της πάγιας θέσης της Λαρνακιώτικης κοινωνίας μεταφέροντας ένα μήνυμα ισότητας και διαπολιτισμικότητας. Η δράση αυτή διοργανώνεται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου “DREAMM” και υλοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Λάρνακας.
Πληροφορίες για τους διοργανωτές:
C.I.P. Citizens in Power: www.citizensinpower.org
Ίδρυμα Φοίβου Σταυρίδη-Αρχεία Λάρνακας: https://www.facebook.com/psflarnaka/
Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους: http://www.ipdlarnaca.com/
Πληροφορίες για το Έργο DREAMM: https://www.dreamm-project.eu/

Send this to a friend