Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Λάρνακα: «Τα σημάδια μένουν…» παρουσίαση βιβλίου της Τένιας Μακρή
Λάρνακα: «Τα σημάδια μένουν…» παρουσίαση βιβλίου της Τένιας Μακρή

Λάρνακα: «Τα σημάδια μένουν…» παρουσίαση βιβλίου της Τένιας Μακρή

Η Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων Δήμου Λάρνακας συνεχίζει να υλοποιεί ένα από τους βασικότερους της σκοπούς, την προσφορά προς το συνάνθρωπο που είναι μια υπόθεση καρδιάς. Είναι αυθόρμητη, χωρίς σκέψη και υπολογισμό. Είναι κάτι που πρέπει να μας διακατέχει και ανά πάσα στιγμή και να γίνεται η κινητήρια δύναμη της κοινωνίας στην ομαδική υπέρβαση των προβλημάτων.

Για περαιτέρω προσφορά, ο Δήμος Λάρνακας με πρωτοβουλία της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων Δήμου Λάρνακας, μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της, οργανώνει την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Κύπρου (AYCY) στην Λάρνακα, την παρουσίαση του βιβλίου «Τα σημάδια μένουν…» της διακεκριμένης Ψυχολόγου και Οικογενειακής Συμβούλου Τένιας Μακρή.

Κατά την παρουσίαση θα αναγνώσει αποσπάσματα από το βιβλίο, ο γνωστό ηθοποιός και τραγουδιστής κ. Παναγιώτη Πετράκης.
Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια και το 30% των πωλήσεων από το βιβλίο της κ. Μακρή θα διατεθούν για οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Ημέρας Δικαίωμα Ελπίδας για παιδιά με αναπηρίες στη Λάρνακα.

Τιμή εισόδου €10.

Την εκδήλωση στηρίζουν το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο Κύπρου (AYCY) και τα Βιβλιοπωλεία Πάργα.

Send this to a friend