Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Η ιστορική πρεμιέρα της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και τα δύο ενδιαφέροντα ματς στην Κύπρο (Το πρόγραμμα της Δευτέρας και οι επιλογές στην “ΒοοkieCo”)
Η ιστορική πρεμιέρα της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και τα δύο ενδιαφέροντα ματς στην Κύπρο (Το πρόγραμμα της Δευτέρας και οι επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Η ιστορική πρεμιέρα της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και τα δύο ενδιαφέροντα ματς στην Κύπρο (Το πρόγραμμα της Δευτέρας και οι επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta. Στις 19:00, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα και την ίδια ώρα η Καρμιώτισσα αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ολυμπιακό.  Απόψε έχουμε και αγώνες στην Σούπερ Λιγκ. Αρχικά στις 18:00 ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό και στις 20:00 η ΑΕΚ Αθηνών κάνει πρεμιέρα στο νέο της γήπεδο με αντίπαλο τον Ιωνικό στην μεγάλη επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 χρόνια!

Απολαύστε την υπέροχη (ποδοσφαιρική) Δευτέρα συντροφιά φυσικά με την «ΒοοkieCo» που τα έχει όλα και στις υψηλότερες τιμές. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον…

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:00)

Από εκεί που έμεινε πριν την διακοπή θέλει να συνεχίσει η Καρμιώτισσα. Η νίκη κόντρα στον Άρη, ανέβασε ψυχολογικά την ομάδα των Πολεμιδιών που για να έχει αξία η συγκεκριμένη επιτυχία, θα πρέπει να κερδίσουν και απόψε τον Ολυμπιακό. Από την άλλη οι «μαυροπράσινοι» δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά το πρωτάθλημα. Δεν πανηγύρισαν νίκη και μετράνε τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Θεωρούν ότι η διακοπή λειτούργησε ευεργετικά και απόψε θα παρουσιαστούν πολύ καλύτεροι και βελτιωμένοι για να πάρουν τη νίκη.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλες τις στοιχηματικές επιλογές της αναμέτρησης.

ΕΝΠ-ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (19:00)

Αναμένεται ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Τάσος Μάρκου». Οι γηπεδούχοι καίγονται για τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία και από την άλλη η Νέα Σαλαμίνα θέλει να συνεχίσει στις καλές παρουσίες και την συγκομιδή βαθμών.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλες τις στοιχηματικές επιλογές στην «ΒοοkieCo».

ΑΕΚ-ΙΩΝΙΚΟΣ (20:00)

Μια πολύ μεγάλη, ιστορική μέρα ξημερώνει την Δευτέρα για την ΑΕΚ. Μετά από αναμονή χρόνων και τα εγκαίνια της Παρασκευής, οι οπαδοί της Ένωσης θα απολαύσουν την ομάδα τους στη νεόδμητη OPAP Arena. Το όνειρο χρόνων για επιστροφή στη φυσική της έδρα γίνεται πραγματικότητα για την ΑΕΚ και η πρώτη ομάδα που θα βρεθεί αντίπαλος της στο νέο γήπεδο είναι ο Ιωνικός. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 και πρόκειται για ένα ιστορικό γεγονός. Ο φαβοριτισμός της ΑΕΚ ενισχύεται από την περίσταση και αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τον Αλμέιδα και τους παίκτες του. Ο Ιωνικός λογικά θα βρει κάποια στιγμή πατήματα, φόρμα και αποτελέσματα, φαντάζει όμως πολύ δύσκολο να ξεκινήσει την όποια αντεπίθεση του από αυτό το παιχνίδι…

Η νίκη της ΑΕΚ από το ημίχρονο πληρώνει 1.81 και νίκη με χάντιπακ (-1) 1.63 στην “ΒοοkieCo”. 

Για δική σας ευκολία και χρήση,  πατήστε στο πρωτάθλημα που σας ενδιαφέρει και δείτε τις αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές που σας προσφέρει η «ΒοοkieCo» και στις υψηλότερες τιμές της αγοράς στα αποψινά παιχνίδια στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης: 

Κύπρος

Σούπερ Λιγκ

Πρέμιερ Λιγκ

Πριμέρα Ντιβιζιόν

Σερί Α

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend