Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δημητρίου: “Μας περιμένει ένα κολαστήριο στο Σούκρου Σαρατσόγλου”
Δημητρίου: “Μας περιμένει ένα κολαστήριο στο Σούκρου Σαρατσόγλου”

Δημητρίου: “Μας περιμένει ένα κολαστήριο στο Σούκρου Σαρατσόγλου”

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα σπορ» για τη νίκη της ομάδας του επί της Ανόρθωσης και για τα επεισόδια που ακολούθησαν μετά το τέλος του αγώνα.

Για τη νίκη επί της «Κυρίας»: «Ψάχναμε τον τρόπο για να πάρουμε ώθηση και αυτοπεποίηθηση ενόψει του ιστορικότατου αγώνα στην Πόλη και τον βρήκαμε. Δεν περιμέναμε τέτοια έκταση του σκορ που ήρθε τελικά με τα αυτογκόλ στο τέλος, όμωες για εμάς ήταν σημαντικό να πάρουμε το ζητούμενο. Όταν αρχίζεις μετριότατα τη σεζόν, αυτό που χρειάζεται είναι νίκες. Αρχίσαμε κάπως μουδιασμένα, όμως σκοράραμε με ένα εκπληκτικό γκολ του Γκιούρσκο. Μας βοήθησε πάρα πολύ να φέρουμε το ματς στα μέτρα μας η τελευταία φάση του ημιχρόνου όπου σκοράραμε και στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε αμυντική σταθερότητα. Κρατήσαμε το μηδέν παθητικό για ακόμη μια φορά».

Για το παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ: «Είναι κάτι παραπάνω από ιστορικό. Μας περιμένει ένα κολαστήριο, έτσι είναι το γήπεδο Σούκρου Σαρατσόγλου. Είναι παιχνίδι με ιδιαιτερότητες. Είμαστε οπλισμένη με περισσότερη πίστη, αισιοδοξία και αυτοπεποιήθηση. Θα πάμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον αντίπαλο και θα επιδιώξουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Για τα αγωνιστικά περιμένουμε και τον Πονς για να πάμε με όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Το πρόβλημα με τον Κάσας δεν μας απασχολεί, αφού ο παίκτης είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας».

«Έχουμε οκτώ παιχνίδια τον Οκτώβριο. Είναι χωρίς ανάσα, αλλά πάμε στην Κωνσταντινούπολη. Έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να πάμε εκεί και να γράψουμε ιστορία και όταν επιστρέψουμε πάμε να παίξουμε τον πρωτοπόρο Άρη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Για τα επεισόδια: «Η διαχειρίστρια αρχή του σταδίου τοποθετήθηκε. Τώρα τι να πει κανείς. Είδαμε ασχήμιες, εικόνες που προσβάλλουν και αμαυρώνουν το ίδιο το ιστορικότατο σωματείο της Ανόρθωσης. Είναι κρίμα γιατί ζητάμε γήπεδα στολίδια και βλέπουμε να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα».

Send this to a friend