Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Φταίει μόνο ο Μίλανιτς για τα χάλια της Ανόρθωσης;
Φταίει μόνο ο Μίλανιτς για τα χάλια της Ανόρθωσης;

Φταίει μόνο ο Μίλανιτς για τα χάλια της Ανόρθωσης;

Εδώ στο Larnakaonline διαβάσατε πρώτοι το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ για τον Xisco Muñoz που ήταν χθες στο ΑΕΚ Αρένα και παρακολούθησε την αναμέτρηση με τους Λαρνακείς και την βαριά ήττα με 4-0. Μία είδηση που αναπαρήγαγαν στη συνέχεια όλες οι υπόλοιπες ιστοσελίδες.

Ο Μίλανιτς πληρώνει λοιπόν την κακή εικόνα της Ανόρθωσης στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Και αναφέρομαι σε κακή εικόνα και όχι τόσο σε συγκομιδή βαθμών, γιατί οι επτά βαθμοί και το -4 από την κορυφή δεν είναι δα και τραγικό.

Τραγική είναι η εικόνα της Ανόρθωσης που από την πρεμιέρα και με τη νίκη επί του Ολυμπιακού παρουσιάζει την ίδια προβληματική εικόνα με ελάχιστες εξαιρέσεις και χωρίς να πείθει ότι μπορεί να υλοποιήσει τους υψηλούς της στόχους και τις μεγάλες της φιλοδοξίες. Ο Μίλανιτς θα πληρώσει το μάρμαρο μιας και μεταξύ πολλών άλλων έχει χάσει και τα αποδυτήρια.

Είναι όμως ο μοναδικός που ευθύνεται; Όση ευθύνη έχει ο Μίλανιτς άλλη τόση έχει και ο Αθλητικός Διευθυντής, Νεόφυτος Λάρκου. Αυτός τον επέλεξε, αυτός έκτισε την ομάδα και αυτός είναι που κάνει κουμάντο και όπως φαίνεται η επιλογή προπονητή ήταν μια παταγώδης αποτυχία. Το ρόστερ μοιάζει κατώτερο πολλών ομάδων. Επιθετικός που να έχει την ποιότητα να κάνει τη διαφορά δεν υπάρχει, επιτελικός μέσος πουθενά.

Περιμένουν όλοι μόνο από τον Λάζαρο να παίξει μερικά λεπτά για να φανεί ποιότητα στο γήπεδο. Και ενώ η ομάδα «φώναζε» ότι θέλει ένα «δεκάρι» αυτός ο παίκτης δεν ήρθε ποτέ. «Βαφτίζεται» ο Μιχάλης Ιωάννου δεξί εξτρέμ και πολλά άλλα. Μεγάλη λοιπόν η ευθύνη του Λάρκου και κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει και τις ευθύνες της διοίκησης.

Για την ώρα η Ανόρθωση καλείται να βρει τον τρόπο να επιστρέψει ξανά και να πείσει τον κόσμο της ότι η εικόνα της στις πρώτες πέντε αγωνιστικές δεν είναι η πραγματική και απλά είναι μία κακή παρένθεση. Αν καταφέρει ο Xisco Muñoz να αλλάξει τόσο πολύ μία ομάδα που μοιάζει χαμένη, χωρίς ταυτότητα και χωρίς να ξεχειλίζει από ποιότητα, τότε μαγκιά του! Το σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν χάθηκε ακόμη…

Υ.Γ. Όπως γίνεται αντιληπτό για να είναι ο Xisco Muñoz στο γήπεδο μαζί με τους εκπροσώπους του σημαίνει ότι ήρθε για να συμφωνήσει και να υπογράψει. Κάτι που σημαίνει ότι εδώ και πολλές μέρες η Ανόρθωση ήταν στο ψάξιμο για προπονητή και ο Μίλανιτς ήταν τελειωμένος. Δεν θα έπρεπε όμως να γίνουν πολύ πιο νωρίς οι ενέργειες για να έχει χρόνο στη διακοπή ο νέος προπονητής να δουλέψει και να μάθει την ομάδα του;

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend