Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Μεγάλη και φέτος η αγκαλιά του κόσμου προς την μεγάλη γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς του Ιδρύματος Χριστίνας Α. Αποστόλου (φώτο)
Μεγάλη και φέτος η αγκαλιά του κόσμου προς την μεγάλη γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς του Ιδρύματος Χριστίνας Α. Αποστόλου (φώτο)

Μεγάλη και φέτος η αγκαλιά του κόσμου προς την μεγάλη γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς του Ιδρύματος Χριστίνας Α. Αποστόλου (φώτο)

Της Ειρήνης Αντωνίου

Και όμως ο Δημοτικός Κήπος Λάρνακας φάνηκε πολύ μικρός για να χωρέσει τόση αγάπη, από τις χιλιάδες επισκεπτών και υποστηρικτών του Ιδρύματος Χριστίνας Α. Αποστόλου, στη μεγάλη γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς.

Για άλλη μια χρονιά ο κόσμος στάθηκε δίπλα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που καθημερινά προσφέρουν για τα παιδιά και τους νέους με χρόνιες παθήσεις.

Η χθεσινή βραδιά απέδειξε ότι όλοι μαζί μπορούμε για ένα καλύτερο αύριο. Ο κόσμος απλόχερα πρόσφερε για αυτό τον καλό σκοπό.

Όλοι ήταν εκεί, ο πολιτικός κόσμος, οι αρχές της πόλεις και όλος ο απλός κόσμος που με αγάπη πρόσφερε, διασκέδασε με το πλούσιο πρόγραμμα με χορούς και τραγούδια που τους κράτησε συντροφιά μέχρι αργά το βράδυ.

Εκ μέρου του Πρόεδρου της Δημοκρατίας χαιρέτισε ο κ. Σεντόνας. Παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος, ο Πρόεδρος τη ΕΔΕΚ κ. Μαρίνος Σιζόπουλος, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τη σύζυγο του και ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Χριστίνας Α. Αποστόλου κ. Λάκης Αποστόλου φανερά συγκινημένος από τη μεγάλη αγκαλιά του κόσμου ευχαρίστησε όλους που για άλλη μια χρονιά στάθηκαν δίπλα τους.

Η όλη εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Send this to a friend