Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ ΑΕΚ-Ανόρθωση: Το μεγάλο ντέρμπι στην Αρένα και οι πιθανές ενδεκάδες
ΑΕΚ-Ανόρθωση: Το μεγάλο ντέρμπι στην Αρένα και οι πιθανές ενδεκάδες

ΑΕΚ-Ανόρθωση: Το μεγάλο ντέρμπι στην Αρένα και οι πιθανές ενδεκάδες

Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι θα γίνει απόψε στις 20:00 στο ΑΕΚ Αρένα με την ΑΕΚ να υποδέχεται την Ανόρθωση σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση. Αν αναλογιστούμε ότι η ΑΕΚ σε εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος που φιλοξένησε την Ανόρθωση μετρά τέσσερις νίκες, τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα και γνώρισε μόλις μία ήττα αυτό δείχνει και την θετική παράδοση που έχει.

Οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη και θα τα δώσουν όλα προς αυτή την κατεύθυνση. Η ΑΕΚ με τέσσερις μόλις βαθμούς και παίζοντας και στην έδρα της ίσως να έχει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη του τρίποντο, την ίδια ώρα που έχει στο μυαλό της βρίσκεται και στο ταξίδι στην Τουρκία.

Η Ανόρθωση εκτός έδρας τα πηγαίνει πολύ καλά και πάει για το τρία στα τρία, επιδιώκοντας την πρώτη της επιτυχία φέτος σε ντέρμπι.

Οι σκέψεις των δυο προπονητών…
Ο Όλτρα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πέρε Πονς που διεκδικούσε με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πίριτς, δεξί μπακ ο Ροσάλες, αριστερό ο Γκαρσία και κεντρικοί αμυντικοί οι Τόμοβιτς και Μιλίτσεβιτς.

Στην μεσαία γραμμή Γκουστάβο και Σανχούρχο έχουν το προβάδισμα με τον Μάμα να διεκδικεί και αυτός θέση στο αρχικό σχήμα. Δεξιά της επίθεσης θα κινείται ο Φαράζ, αριστερά ο Γκιούρτσο, επιτελικός μέσος ο Άλτμαν και στην κορυφή ο Τρισκόφσκι έχει το προβάδισμα με την πολύ καλή παράδοση που έχει απέναντι στην Ανόρθωση, έναντι των Ολατούντζι και Λόπες.

Ο Μίλανιτς θα παρατάξει κάτω από τα δοκάρια τον Λόρια που μάλλον θα είναι έτοιμος. Δεξί μπακ θα είναι ο Αμπαρτζουμιάν, αριστερό ο Κορέια και κεντρικοί αμυντικοί οι Χαρογιάν και Μπαϊσίνιο ή Κορρέα.

Στην μεσαία γραμμή θα δούμε τους Αρτυματά ή Πάντσεον, Σαμπό και Ιωάννου. Στα δυο άκρα της επίθεσης Ουάρντα και Νινγκά και στην κορυφή Ράντονιτς ή Γουαρίς. Θέση διεκδικεί και ο Λάζαρος.

Send this to a friend