Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Όλτρα: “Πρέπει να βρούμε την ισορροπία σε Κύπρο και Ευρώπη” (βίντεο)
Όλτρα: “Πρέπει να βρούμε την ισορροπία σε Κύπρο και Ευρώπη” (βίντεο)

Όλτρα: “Πρέπει να βρούμε την ισορροπία σε Κύπρο και Ευρώπη” (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή , Jose Luis Oltra, για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Aνόρθωση στο ΑΕΚ ΑRENA (Σάββατο 01/10, 20:00).

Η δημοσιογραφική διάσκεψη μεταδόθηκε μέσω live streaming από το AEK LARNACA TV.

«Ένα σημαντικό παιχνίδι για την πόλη. Ένα σημαντικό παιχνίδι για τους οπαδούς. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. ήμαστε χαμηλά στην βαθμολογία και θέλουμε να το βελτιώσουμε. Πρέπει να φτάσουμε στο υψηλότερο επίπεδο για να κερδίσουμε. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα απέναντι μας την Ανόρθωση. Τις αρέσεις να κρατά την μπάλα και σίγουρα θα είναι δύσκολο. Θέλουμε τη νίκη»
Ο Pons είναι τραυματίας και είναι εκτός. Οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση μου.
Πήραμε την ξεκούραση που θέλαμε στην διακοπή. Δουλεύουμε από τον Ιούνιο και έχουμε δώσει πάρα πολλά παιχνίδια φιλικά και επίσημα. Δουλέψαμε όμως σε όλα τα θέματα που μας απασχολούσαν. Το πιο σημαντικό όμως ήταν η ξεκούραση αγωνιστική και ψυχολογική.
Γνωρίζουμε πως δεν αρχίσαμε όπως θα θέλαμε το πρωτάθλημα. θέλουμε τη νίκη επί της Ανόρθωσης για να ανέβουμε βαθμολογικά. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για εμάς.
Πρέπει να βρούμε την ισορροπία σε Κύπρο και Ευρώπη, γιατί και οι δυο διοργανώσεις είναι σημαντικές για εμάς. Θέλουμε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες. Πιστεύω πως μπορούμε να έχουνε την ισορροπία και να ανταγωνιστούμε με άλλες ομάδες με τον ίδιο τρόπο.
Δεν ήμασταν στην καλύτερη μας έκδοση. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Οι αντίπαλοι μας το εκμεταλλεύτηκαν αυτό θα πρέπει να το βελτιώσουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί στο μέγιστο βαθμό.
Σίγουρα είναι ξεχωριστό και υπάρχει από όλους κίνητρο. Υπέροχο παιχνίδι. Θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο μας χαρά. Θέλουμε τη νίκη, γιατί είμαι σημαντική για εμάς. Πάντα είναι κοντά μας ο κόσμος. Πιστεύω ότι θα είναι στον αγώνα και το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ και ελπίζω να τους δώσουμε χαρά αύριο»
Στην επίθεση και στην άμυνα. Δεν πετύχαμε αρκετά γκολ και πρέπει να μην δεχόμαστε επίσης. Στις στατικές φάσεις, ιδιαίτερα στην άμυνα, στην μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο. Είναι κομμάτια τα οποία θέλουμε βελτίωση. Έχουμε καλούς παίκτες που μπορούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Συγκεντρωνόμαστε μόνο στον αυριανό αγώνα. Έχουμε άλλα 8 παιχνίδια μέσα στον μήνα. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι.
Επιλέγω τους καλύτερους σε κάθε αγώνα. Έχει πολλά που θα πρέπει να βελτιώσει ο Victor. Μας βοηθάει με την ενέργεια, την πίεση και την δουλειά που κάνει. Όμως είμαι χαρούμενος από όλους στην επίθεση. Έχει όμως να κάνει με τον αντίπαλο το ποιοι παίζουν. Κάποιες αποφάσεις δικές μου μπορεί να βγουν καλές μπορεί και όχι. Έχουμε διαφορετικές επιλογές. Είναι και ο Romo και ο Lopes. Μια μέρα μπορεί να βάλω και τον Ιvan στην κορυφή της επίθεσης. Περιμένω όμως περισσότερα από όλους. Να είναι ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια», δήλωσε ο προπονητής μας», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

Send this to a friend