Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Σε διάσωση σκύλου ο οποίος παγιδεύτηκε σε λάκκο βάθους δέκα μέτρων στην περιοχή Μαζωτού προέβη το απόγευμα της Πέμπτης ομάδα της ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττή, με ειδική εξάρτυση ανασύρθηκε ο σκύλος και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Έγιναν όλες οι ενέργειες και κινητοποίηση αρμοδίων για κάλυψη του λάκκου.

 

Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, διοργανώνει τη φιλανθρωπική Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς.

Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 01 Οκτωβρίου στις 17:30-23:30 στο Δημοτικό Κήπο Λάρνακας! Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και θα μπορείτε να απολαύσετε μαζί μας το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, παιχνίδια, φαγητό και διασκέδαση.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν από το ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου για τη στήριξη παιδιών και νέων που πάσχουν από μακροχρόνιες ασθένειες και πρέπει να μεταβούν στο εξωτερικό για θεραπεία καθώς και άλλες αγαθοεργίες.

H “ ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ 2022” θα είναι εις μνήμην του μακαριστού Γιώργου Χριστοδουλίδη, πρώτου προέδρου του Ιδρύματος ΧΡΙΣΤΙΝΑ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, για τη μεγάλη του προσφορά στο Ίδρυμα αλλά και γενικότερα στην κοινωνία από διάφορα αξιώματα που κατείχε.

Να είστε όλοι εκεί!

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κύριου Νίκου Αναστασιάδη.

 

Ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας διοργανώνει το ετήσιο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Κουλτούρας για 17η συνεχή χρονιά. Η φετινή διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Θεοδώρου.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Οκτωβρίου από τις 3 το μεσημέρι μέχρι και τις 9 το βράδυ στην κοίτη του ποταμού Πεντάσχοινου και στον πυρήνα της κοινότητας.

Τιμώμενο προϊόν τα μακαρόνια του Σκλινιτζιού. Ο Σεφ Χρίστος Χριστοδούλου και η τηλεμαγείρισσα Χρύσω Λέφου θα παρουσιάσουν συνταγές με τα μακαρόνια του σκλινιτζιού.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε βιωματικά εργαστήρια, να δοκιμάσουν τις δεξιότητες τους και να ταξιδέψουν σε γαστρονομικές διαδρομές στα εργαστήρια παρασκευής παραδοσιακών προϊόντων που θα βρίσκονται στο χώρο.

 

 

 

Send this to a friend