Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δημητρίου: “Δεν υπάρχουν επιλογές, πρέπει να πάρουμε τη νίκη”
Δημητρίου: “Δεν υπάρχουν επιλογές, πρέπει να πάρουμε τη νίκη”

Δημητρίου: “Δεν υπάρχουν επιλογές, πρέπει να πάρουμε τη νίκη”

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα Σπορ» με τους Άλκη Μπότσο και Ανδρέα Πογιατζή.

Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία με την Ανόρθωση: «Από σήμερα μπαίνουμε στην προετοιμασία ουσιαστικά, γιατί επέστρεψαν και οι διεθνείς. Η μεγάλη απουσία μας είναι ο Μπρούνο Γκάμα. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για ένα μεγάλο ντέρμπι που θα πρέπει να κάνουμε το παν για να κερδίσουμε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς».

Για την παράδοση που είναι με το μέρος τους: «Ότι και αν έγινε τα προηγούμενα χρόνια, είτε υπέρ, είτε κατά, κάθε παιχνίδι ξεκινάει με τις δύο ομάδες στην ίδια αφετηρία. Στο πρωτάθλημα ο απολογισμός μας δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Πήραμε τις πρώτες ανάσες μετά από καιρό, μπαίνουμε σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα. Αυτό που θέλουμε στο πρωτάθλημα είναι οι νίκες. Παίζουμε εντός με την Ανόρθωση, προερχόμενοι από ήττα και με 4 βαθμούς μετά από 4 αγωνιστικές. Δεν υπάρχουν επιλογές, πρέπει να πάρουμε τη νίκη».

Για τον κόσμο: «Υπολογίζουμε να έχουμε αρκετό κόσμο και χρειαζόμαστε αρκετό κόσμο. Πέρα από την βαθμολογική σημασία, μπαίνει και το γόητρο στη μέση. Είναι παραδοσιακά παιχνίδια, που ελπίζουμε πως στο τέλος της ημέρας θα χαμογελάσουμε. Ζητάμε από τον κόσμο να έρθει να μας βοηθήσει».

Τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να πάρει τους βαθμούς: «Αυτό που τονίζει ο προπονητής είναι πως πρέπει να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Τα καλύτερα παιχνίδια τα έχουμε κάνει στην Ευρώπη και όχι στο πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό που πήραμε ανάσες, γιατί πήγαμε σερί από το καλοκαίρι με προκριματικά, ομίλους και πρωτάθλημα».

Send this to a friend