Home ΕΞΟΔΟΣ Clock Cafe: Η νέα άφιξη που συνδυάζει καφέ και γυμναστική
Clock Cafe: Η νέα άφιξη που συνδυάζει καφέ και γυμναστική

Clock Cafe: Η νέα άφιξη που συνδυάζει καφέ και γυμναστική

Το ευρέως γνωστό Arise Active, το οποίο βρίσκεται στην είσοδο της Λάρνακας , έχει εμπλουτίσει για ακόμη μια φορά τις υπηρεσίες του σε συνεργασία με την εταιρεία Clock Cafe η οποία αναμφίβολα είναι πλέον από τις πρωτοπόρες εταιρείες στην βιομηχανία του καφέ.

Τα εγκαίνια του Clock by Arise Active τελέστηκαν στις 23 Σεπτεμβρίου 2022. Η εκδήλωση που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα ενίσχυσε το ταμείο του φιλανθρωπικού οργανισμού ΜΚΟ ‘I have a dream´ που έχει ως στόχο να βελτιώνει τις ζωές των μη προνομιούχων παιδιών στηρίζοντας συγχρόνως τις οικογένειες τους.

Η καφετέρια είναι ανοιχτή όχι μόνο για τα μέλη του Arise Active αλλά και για το κοινό. Με την εύκολη πρόσβαση στο χώρο, την άριστη ποιότητα του καφέ και προϊόντων, την εξυπηρέτηση προς όλους τους πολίτες με τις υπηρεσίες Drive Through, Delivery και Take away, το Arise Active ανεβάζει τον πήχη για ακόμη μια φορά που θα μπορούσε κάποιος δικαίως να το χαρακτηρίσει ως το Fitness Mall της πόλης μας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το Clock by Arise Active είναι το τελευταίο coffee stop πριν από τον προορισμό σας προς τις άλλες πόλεις.

Send this to a friend